stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
會唔會有機會整iPad版
巴打 全portfolio嘅summary 可唔可以有埋以portfolio嚟分嘅pie chart?
即係portfolio A佔幾多 portfolio佔幾多咁?
應該整左web版先未執笠就再整ipad
其實好,諗諗點擺先啲位
lm
有信心巴打隻app會做得掂到好似9巴或者uber 嗰啲咁
lm
希望遲啲會有crypto 功能
希望啦
你想要咩既crypto功能
會唔會有得人手輸入返之前嘅transaction(用之前嘅價位)?
因為玩咗crypto 幾個月但一直都冇用app計
例如想入返2月21號ETH 1940.46呢個價位入咗幾多幾多咁
可以呀而家都做到啦
想問下iOS 2.1.4戈時增加個自動股息功能係點?
好似唔覺APP有自動幫我記錄股息,,
Sorry 巴打啱啱dl 所以好多嘢都未熟
咁想問吓可唔可以直接用USDT 或者其他crypto 嚟做買賣單位?
因為我依家好似要將USDT 轉返做USD 然後先可以再用USD 買賣ETH

Btw 巴打應得好快 respect
應該係得,係喺冇嗰隻股票既情況下照賣,應該就可以沽空
你有冇去設定度開
應該係咁?
Pie chart冇就正常既既,因為未研究點計沽空,可能加入vip投票睇下大家對沽空有冇興趣
未緊要,有咩可以問我,未有得crypto to crypto 住,仲搞緊
岩岩down左

係咪未有陰陽燭睇?
未有,我諗可能搞左其他野先,因為我諗睇圖表電話咁細都好少攞黎睇
其實好多交易所都有gen CSV/excel report,我直接行python script轉返做import format再掉去stocker
Lm
係,你自己入係一回事,但係呢我地自己入去攞就有問題btw我都想整自己幫交易所report 轉我地格式
已投票
之後發現投錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞