stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
有,你click支筆有個轉移制
其實係同一樣野,你當隻幣係stocker app入面既積分就啱
因為搞緊出股票文儲積分功能既時候我諗,點解我唔順手搞隻coin當積分,派又容易,又唔洗買禮物嗰啲比人用積分換,又唔洗擔心台灣啲user攞唔到

或者我講得唔好大家唔係好明其實佢同你玩牛牛圈嗰啲積分一樣,只不過佢係crypto 咁解
無事
其實係同一件事黎,隻coin係3.0升級既一部分
遲少少開po回應,搞埋個3.0先,爭取緊今個星期出
唔係咁易的
香港it真係唔差,不過⋯⋯⋯我入行都唔算太耐,未有資格評論住
同一件事黎,佢只係stocker3.0入邊積分系統嘅一部份
現時見到就有2, 883同66都無出現

Setting 係有開嘅

另外,仲有樣想問下,呢個自動股息有無得揀入一個唔入一個住?因為我見佢得一個加入全部嘅制

Btw, welcome back
啱啱check左,應該派息日之前就會加

有,你有得交叉隻股,咁佢就唔會再幫你入
同一樣野黎嫁
唔明都理解既,可能我又講得唔好呢
多謝多謝
唔係,本來就係話整緊,6月內會出,希望唔洗去都尾先出到啦
就算我地收皮,隻app都可以繼續run嫁
唔洗咁驚,btw有個匯出你可以一野射曬啲data入google sheet好方便
好彩你返到黎
今日sub咗
Nani coin係 Stocker 3.0升級既一部份

其實本身做開工具app轉做stocker都算不務正業我覺得喺唔影響本身project既情況下探索新野係冇問題,其實創業都係想做自己鍾意既野啫

Btw多謝你支持先,都認得你ac留言左好多次
加入白名單?
股票改名,合併如何處理?
1.點擊編輯(筆按鈕)
2.更改代號及名稱
3.儲存
4.要等30秒更新
Welcome back!!!
多謝你開心翻到黎
多謝多謝,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞