stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
無事喎,係咪Adblock 左之類
重裝完用返舊版就冇事
你點裝翻舊版?store可以攞翻舊嫁咩
Google play store uninstall再裝返就係舊版
有得咁嫁咩
依家得了 但係去到啲細項到 依家又唔可以上下了
唔知係設計 定係bug黎
咩叫細項
想問下android 更新左既大家係咪覺得唔好用左?如果係既話係覺得邊方面有問題?
即係係組合到 冇得禁實股票個行拉上拉落
但係全部嘅又可以咁做
可唔可以有option轉返之前咁簡潔
好難睇呀屌
原本咁明明好好
巴打,個 apps 好用喔,加油
其實上邊少少係仲可以拉,不過的確唔user friendly,呢個位我哋一陣執執佢
Light mode仲要啲時間整

想問問其實向右掃既詳情係有邊part你想睇我地show唔到

希望得到你回覆
可唔可以點樣簡潔,因為我地option係冇咩點改動過,只係拍左入正股
明白既,都係一個新嘗試,會唔會可以話比我地聽咩做位你覺得難用左等我地改下?
多謝多謝
我哋明白新版係會唔慣嘅,亦都冇舊版經過咁多人既考驗,但係我地經過研究同埋beta之後覺得咁既design係可以簡潔左,但係又show到唔少information

如果大家有咩位覺得難用左,可以喺度/tg/email/我地討論區話比我地

暫時會改
-掃唔到落底
-少左全資產圖
-比翻跟%排
(打錯左)
-係比實數排
本身個股嘅交易紀錄、均價、日收益、持倉收益同股息就咁click一click張開咪幾好
點解要轉畫面
個股嘅圖呢啲詳細嘢開新頁冇所謂嘅 未必會睇
個批喺頂唔郁好阻掟
唔係個個個mon都咁大 呢啲嘢tablet版就得 平板模式
其實本身個介面咪幾現代幾有app嘅feel
突然excel咗好浪費
係咁既,因為你所講既資料第一版向右掃就可以睇曬,所以我地預計睇股息嗰啲唔洗轉頁第一版就睇到

個pie喺上面係因為你click隻股會喺同pie有啲互動

想順便想問下巴打你用咩機,因為我地同細機試應該都同時睇到5隻股左右
睇黎大家對新ui都係有啲唔慣但希望唔好屌樓主屌得咁大力,雖然我都打左個突,不過都會習慣下先,始終我地好多時都係習慣左一樣野,所以記住唔可以慣

但中大巴,檢視個股嗰度個button disable時可唔可以好啲,而家有animation但原來唔㩒得,同埋嗰張卡點解上面有做clip但下面冇同bottom navigation bar夾住個廣告又會兩邊留黑邊,搞到好唔舒服
仲有就係頂個tab bar有啲唔夠明顯,揾左陣先揾到嗰度轉profile
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞