stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
來了來了
push
一陣會開個新po
有未?
你個PO啲人見到你搞crypto插到變熱門PO!
建議crypto還crypto stocker還stocker咁開
樓主好笑 其他懶係野嘅連登仔又係好笑 不過隻app就唔好笑 係幾好用嘅
當然啦,只係未來會應用係stocker咁解啫
唔緊要既,我地真係唔係想炒起隻coin,只係未來stocker會用得用,而家好似beta咁上住先咁解,都係嗰句我地個plan係你唔洗dum錢都玩到
巴打你新嗰個post係咪ban左?入唔到
全民搞幣
GG
樓主係講唔出隻幣有咩特別嘅
要打賞點解唔用狗幣(Reddit 好似可以)打賞或者真錢
同埋佢似預備不足,又無white paper 就走出黎迎接連登仔
不過我係支持佢嘅,老老柒柒佢個apps 免費被人用咗成年唔通佢老豆係誠哥咩 只係覺得佢cap 水前做唔足功課同埋真心俾唔到信心
況且佢個apps 功能係好過好多市面上嘅股票apps
希望樓主唔好俾啲太mean 嘅回覆打沉,加油
係咪連個Ac拎ban埋
似係
唔搞幣專心搞好個app好過啦
其實好多人唔介意課金
而且個app既然起左個幾好嘅頭就好心佢專攻佢 發大黎搞 搵投資者 唔係起度左這山望那山
Ban左所有post會冇
所以我都有覆佢 個apps 同隻coin 有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞