stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
用app時直接關adguad 算
收到

我嘅意思唔係唔入,因為我想夾返現金,所以想可以揀入a唔入b, 但係佢又會繼續提我,我去到b嘅派息日先入
其實當係積分應該會冇咁多人屌
我都係但發現要整靚個ui已經勁難flutter已經方便,但係都係好難諗個設計
哦,我mark低先,搞完個升級之後我攞出黎問問,應該唔難(我諗)
其實真係積分,咁但係整做crypto勁方便,最緊要係好玩同型真係何樂而不為
我地1.0個UI就係我地IT狗自己諗,柒到核爆
之後嗰啲呢
之後就有巴打做開UI designer 既入咗team,成件事先正常翻
包裝嘛你用crypto黎sell咪俾人覺得你呃錢,特別係呢樣野近期炒得咁勁,仲要咩人都出隻出黎cap水

你用積分去介紹但同時間係一隻crypto觀感好好多
係咪要特別讀定點以前叫做讀過ui ux但都係跟住google material io啲野噏
我都發現依件事,係我低估其他人對於crypto既戒心。不過都叫學到啲野既,由it轉職marketing 都係幾個月時間,仲有大把野學
好似都係經驗做多就識,我今個sem都有讀uiux 其實都幾多野學但係又有少少虛無唔識應用
3.0好多bug 試唔曬,決定開多幾個beta tester位,有興趣試玩既可以click依條link (ios only) https://testflight.apple.com/join/BfpPSU3r

暫時收到fix緊
-要多翻啲overall 既資料
-show stock list 有bug show唔曬
希望樓主整過砌得贏支牛既app
聽日出個修正先,唔好大屌住
人地成千人加無限水喉真係好難喎
覺得3.0個homepage show太多嘢出嚟反而有啲亂舊版好似仲清楚少少
其實好似ticker咁已經好夠睇,但直接跟人嘅話又會變咗抄襲
係有少少亂,所以hold住左冇出住仲執緊
有網頁版未?手機入數好煩
有冇網站/書介紹下?
好似聽過係某個package 問題,聽日問問先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞