stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
補張相 ip6都應該有6隻
無野了,tab bar應該係因為新ui令我focus左喺下面啲野先留意唔到
多謝你先,新ui唔慣好正常,有咩唔好用講低我地會研究

你click左下面就click得個股

廣告係google個plugin有bug我地等緊佢fix
可能搞搞啲色
慢慢摸緊,但圖好似有啲問題
我喺組合入面個加入其他就以為係disable左唔知關唔關我用dark mode事
期權顯示有bug
我有唔同月份嘅期權,有啲已經平咗倉,但首頁/持倉顯示個名係錯,㩒入去會話no transaction
希望每次唔洗都要重新禁返用咩次序排個順序
依家好似每次佢都reset做 現價排
App版黎講個人覺得唔應該做向橫掃既UI
通常向下掃對於單手操作會方便啲,尤其是用大mon機
樓主加油
我有d option收益同成本變左零
禁入去都係no transaction
全部當左我現價買
試唔到依個bug,可唔可以拍條片send去我tg
https://t.me/marcochannn
咩圖
其實呢你掃pie個位(上半部,係可以整返大佢)like this6-7隻

其次你click右上個齒輪可以將啲你想睇嘅嘢擺喺前邊
明白,其實係因為我地睇到好多人最主要其實都係睇3-4個info 所以就諗住比大家自訂去將想睇嘅嘢放喺前面,咁其實好少會需要左右掃,不過我地再執緊,睇下點令到需要左右掃嘅頻率再少啲
我試試
你講緊others入面啲交易變曬現價?即係圈住呢兩個位?

兩個成本價都係出左0 禁入去張option就變第二張圖
你tg比個交易記錄圖我睇下?
我覺得可以自己set顯示幾多個數據 因為依家係一定要睇曬的 只可以排個順序唔同
你去更新下
但係如果你唔想睇佢嘅話唔好掃過去唔係就ok咩?
3.2.1更新

-改善圖難睇
-向下拉可顯示更多
-option bug fixed
-others bug fixed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞