stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
美國就有,香港就冇啦,搵唔到邊度有資料賣/有都貴都買唔起
support
多謝
巴打請問吓有冇可能加入呢啲組合既分析:
平均盈利率:sum of 盈利率/count of 盈利率
平均虧損率:sum of 虧損率/count of 虧損率
命中率:count of 有盈利既交易/count of 總交易

有關來源:
https://youtu.be/na18n8nERWs
https://youtu.be/7uhGtvO43_Q
己課支持
好似幾好咁,我加落去個waiting list,不過條list水蛇春咁長
多謝晒大佬
有,你加入記錄之後撳「其他」就得
依個星期會改靚仔個option功能,但係我地真係唔識option,有咩做錯要靠大家話比我地聽
會唔會加個開apps密碼鎖功能
入晒啲錢唔係好想人睇到
大家好似冇咩興趣咁,不過而家full time做快左好多,可能未投到既功能都會做
改ui 未啊
應該有排,月尾會起一個簡單web去試一試個server先,會放一個實驗功能入去,但係就未成個stocker放入去先
你想睇買入可以睇平均買入價,%我提議下,不過太多%我怕大家亂,花少少時間寫個說明先
琴晚出咗design圖保守估計6月頭
iPad 會唔會有自己layout🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️?
我諗要排喺web之後,不過flutter 升級之後聽講易搞左,我問下會唔會提早搞先
其實賺幾多蝕幾多依家唔齊咩
你click入去就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞