stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
未有,android 咁多負評所以hold住先
有冇得 hide column, 平均成本價/平均買入價兩者選一即可 ?
美Option 有, 其他就要入其他類別,點樣入唔到法,應該係format跟唔足,你可以tg比我幫你睇下
我ios個version唔見有嘅
我今晚睇下搵返個file先唔知有無嬲得濟del左
Table就快變翻舊版
打完隻股名click suggest 就有
哦原來係成set code我以為係股入面揀
諗住放suggest大家已經會見到
開多行show股數會唔會好d
就快變翻舊版咁一隻隻咁show
ios
可唔可以整個下拉更新數據
有時要重開先識refresh

下面咪有四個制嘅
撳一下概要同首頁去到最頂端得唔得

同埋常用貨幣通常得美金同港幣
如果得兩種,可唔可以將首頁嘅貨幣轉換轉做制撳
而唔係依家嘅清單形式
巴打,想問問點入 ibond,thx
30秒自動更新一次既,整埋手動都得既問問先,或者加快個更新時間

呢個應該冇問題

呢個難啲,因為好多人都好多種貨幣
呢個版 順眼好多 一開頭既介面冇show好多野 又清晰
要選擇 其他類別手動入
因為0.001就顯示左0 round up翻應該ok thanks
除左配色好似怪怪地覺得好過上一版
新版幾好,但好似 scroll 得唔順
睇多陣就慣
試下搞搞佢,下個version話我聽有冇改善
大家鐘意就好
1. 我地本身就係show頭十隻,不過被大屌就改翻show全部

2. 依個唔知咩黎
3. 你入去詳細click股有交易記錄
4. 留翻黎遲啲寫依家喺邊頁
5. 2款都有喎
6. 你講緊交易記錄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞