stocker討論區(6)- 公測時期即將終結

1001 回覆
145 Like 14 Dislike
1.我都唔知,我都覺得others易睇啲,不過嗰度大家都覺得擺晒出嚟好啲咁就順應民意

2.現價隔離應該會估到係現價%?

3/4遲啲 收益會分一版 依個問題會自然解決
改翻咗舊版啦
香港人怕醜
整選擇都唔係唔得,整埋手頭上既功能有時間可以搞下
想問下ibond係唔係未加到入profolio?
Ibond要click其他手動入
其他嘅交易價一定要USD?
現價嗰個位可以揀貨幣
可以揀其他貨幣
正解
iOS 幾時有新版
睇Apple大哥心情

如果常用貨幣得HKD
入到呢版佢會自己default左價格係USD
現價果個位揀HKD都唔識轉
你揀左hkd先再click買入會唔會轉
哦 本身default hkd
再係現價揀一次HKD咁下面就show到HKD了

如果現貨無再揀一次就係USD
每個交易係獨立,你click buy嗰下係咩就係咩,方便你一次入唔同股
但係我本身就係得HKD,而我㩒新增交易入去果下本身都係show HKD (之前幅圖咁),但係我唔揀多一次HKD嘅話click買入,下面交易價就變左係USD

另外想report多樣個graph axis唔show小數位好似好怪,有機會出現每一個刻度都係同一個數字
其實我非常支持你哋stocker個app 但以最普通介面真係ticker易睇好多
我星期一翻公司試下,我自己部機有啲美股所以冇得淨係set都得翻hkd
介面我地最新嘅version已經盡可能簡化(當然仲有進步空間),不過要做多國股票而唔係單一國家股票個介面複雜咗真係好難避免
Umm Apple 過我地有個位寫咗beta依個字所以唔批再交左上去,ios用家等多一等
*話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞