Calvin歌唱小教室,原來呃尻人??

980 回覆
885 Like 38 Dislike
真 A6真係全世界所有天王天后都收晒皮
又嚟 講緊你呀,文盲
人地講緊假音唱到咩notes你就拎張雨生嚟講
而家張雨生出名用假音?
講真音我同佢not even on the same page啦
唔係識嗱啲名出嚟就叻啲㗎
A-Lin 都打錯 on99

佢問我答 跟住你成隻狗咁咬住我唔放
不過我估f2應該係唔啱的 我都係用app嚟test
廢事你又以為我認叻,比個context你:hit到個notes
認真 想同巴打交流交流 巴打點做到 有咩心得

小弟自問真係唔勁 嗌到B5已經係極限 大約低過普通歌手一個全音
呢個咩HKDJESUS咪又係係度無腦追擊
唔講以為咩爆料專家 收皮啦
ATTENSION SEEKER靠屌另一個ATTENSION SEEKER引人討論 成件事都弱弱地智
我地一齊黎聽下 C6開始係點樣

https://youtu.be/yEgVyby3ApE?t=477
我估佢嘅嗌係尖叫果種嗌
咁嘅我諗好多人都得嘅
f2要就咁發出黎冇去到極難 不過大部分人都唔得

如果放喺唱歌到 A2已經係極限啦巴打
唔好再jer住人啦,人地都講咗話唔識點樣label先打咗g5-a6,唔追post又要急住串人係咩心態
有神快拜
好少唱低音歌 無乜點實際去試 早知唔答
我估計放落唱歌 我一定都無咁低
佢d片係有用既
但$1800,市場太多比佢好既選擇
補充返 我誇張左

陳奕迅 不如不見 最低音係E2 雖然已經好多人都唱唔到 但應該有好少部分人係唱到再低啲D2

呢獲我錯
如果唱到酷愛一開始果句 無情趣就已經係G2
認真 花生屌打Calvin
問題係杜麗莎唱歌有冇人聽先
lm
SLS 同你傳統杜麗莎嗰套已經科學十倍
香港幾撚多音樂老師仲教緊咩丹田

利申有學過 SLS 冇跟過 Calvin
憑人地有經營 youtube channel 多人識囉
行行都係咁㗎啦
你幾多人識
佢幾多人識
想收貴啲咪做好個 marketing...
不嬲都係咁運作
麗英唱eva首主題曲難聽到爆
你真係當陳奕迅天生識唱歌
只係佢運用技巧上嚟渾然天成
唔代表佢真係隨心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞