Calvin歌唱小教室,原來呃尻人??

980 回覆
885 Like 38 Dislike
前面大致上認同你 但係最後個段
公道講句 佢係用假資歷講大話呃人搵食喎
有d嘔心 人地教科學發聲 事實上 香港冇幾個做到 你話你有研究唱歌 但係話Calvin 唱歌方式係舊式。。? 人地有外國學唱歌。。。 係咪要識哂其他style 先可以收1800? 同埋樓主唔好諗到好多人報1800一堂先啦 講到好為人著想咁 唔想啲人比人”呃”

事實上唱得好不等於教得好
但教得好必須要有示範能力
所以冇必要針對佢個人演唱能力 因為好唔好聽 因人而異
Live解釋咗啦
有冇順便解釋埋微博嗰單嘢?
虛報資歷 wor
你查實有無㩒入去睇吓
人地仲耐過林家謙無更新過la喎
你比第二個騙子呃同佢係唔係騙子無關係
反正都老作 直頭作埋超級巨聲冠軍 反正都無人care
你覺啫
去睇吳海文啦,真心教得又唱得
佢評論ga 老C 條片好正
樓主個 title 都係指控佢呃人 (假履歷)
外加收得貴 (收費與履歷唔相稱)

你攞樽 meko 水話入面裝左鑽石能量水能醫百病得道昇仙
你賣 1 蚊定 1 萬蚊都係呃人
哦 打錯左
咁大家開過個新 po 屌佢收得貴 la

利申 唔學
Range係可以練同每個人都有sweet tone
佢咁大膽,俾人一查就出哂嚟啦
樓主去左邊
你面皮厚唔道歉都至少pin返comment講返自己屈錯人ok?
唔會架喇
佢抹黑人既目的已達成 理撚得你
吳浩康都係收緊$800咋
推撚死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞