Calvin歌唱小教室,原來呃尻人??

980 回覆
885 Like 38 Dislike
屌你老母咩 人地為左自己夢想努力有咩問題,希望你呢d仆街賤種快撚d比人炒,躝番屋企唔好再發埋d乜撚野番工奴隸夢,最好就躝埋入你老母個臭閪,唔好係度發撚埋d咩生存夢
我想問下 我段回覆有邊度阻止人發歌手夢?

陳述個事實出嚟比你扭曲到咁
咩炒車🤣?岩岩訓醒
會range咁細 應該係g3-a4啦
應該F2
佢條片我無睇 但望到咀唇都無咁好
好可愛好想屌
幫推
原來呃人

點解學生爆料冇人講?真係想知佢教成點睇吓咪知
[url]https://www.facebook.com/freesingingvc/
[/url]
https://www.instagram.com/freesinginghk/

樓主你係咪Tang Sir 呀
風格同calvin 好似喎
一場同行 咁樣得唔得架
咩炒車😂 不過講真 就算開始沿用外國開始被淘汰嘅sls 都比起 用感覺、叫你係咁比氣去唱歌既方法 科學左好多
同埋我有上過佢堂 我都知道佢有再讀其他歌唱系統 有時好多YouTube 片講既好多都只讀少少 搞到好多YouTube教唱歌片好似條條都一樣咁
同行味濃

利申:有睇佢啲片,覺得佢教得唔錯,但係覺得佢唱歌好似鍊住鍊住咁,唔好聽

佢個live 人地問佢有冇8級(音樂教育 業界基本教音樂需要嘅專業資格證明) 佢係咁話自己有呢張Etsill cert叫人去check吓 都有認受性 咁我就去幫大家fc吓Etsill個官網 發現原來佢呢張cert唔可以 以呢個資格教人 如果要教人要考另一個叫EMT

咁請問佢仲點有呢個專業資格去教人 而且收$1800/hr? 呢個都唔係正常市價啦
我諗佢係因為未讀完所以未攞岀嚟講掛 但真心講算係科學教唱歌架啦!
反而想知djesus 嘅真身

見佢屌人屌得咁開心
手殘打錯 係Estill
佢拍野既成本關學生撚事咩。。。
住你冇得上網睇片住
唱歌你有得上網睇片學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞