4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
你屋企係山區咩 你睇下一個發射站範圍係幾大先啦

唔係你隔離冇人就代表你個少人
5 你老母 5p 仔
我個台個個月用300gb 都可以係七點旺角站收到18 mbps
有做tethering?
紅資不了
重點係我去誠哥d地頭都用唔到
原來我交咁貴嘅電話費 係要自己去啲小人用嘅地方
咁你轉台啦, 下次試邊個台夾你返工同屋企同你常去既地方, 每個台收得好同唔好既地方都唔同, 唔好諗住收得貴就係好, 都係個句做下功課先揀用邊個台.
再隔一重會慢d.
就係做功課smt冇用華為先揀佢
你係用緊smartone 2mb 無限plan?
都唔係架
就算限10Mbps(youtube只可以1440p)我一個月都可以用40-50GB,
反正平時只係用tubemate down 4K版再睇
$33 仲要求啲咩
屌 簽左隔離
求plan, 台
21mbps咪即係限左速囉
除8即係 得番2.6MB/s
仲慢過想當年ICQ shared folder
我用開石頭
就完約,想問下有咩台係西鐵去到錦上路個段係唔會load空氣
好似可以set 唔打電話sell 你
我呢排就黎完約都冇打電話比我,最多都係send sms 叫我續約
早三個月去睇成日叫我用5g plan 我咪話冇興趣換電話佢都係比我話可以遲啲換電話可以用
最後死死地氣話4g 298 18gb 256 12gb
問佢有冇依家個plan 256 18gb 就話依家冇得做,要遲啲先得
臨尾咪最後做返256 18gb 送500 一田coupon
曬我時間
4g 21mb

4.5 又係21
4.5G但係得21mbps.....玩文字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞