4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
呢個真係要考慮
要用既話其實10Mbps已經夠哂
但如果排序次一等好大影響
吧你老母
其實21mb 基本上睇Netflix, Youtube 呢啲全部都無問題138無限數據唔限速真係同3一樣,但3要簽兩年而且收得唔特別好

就咁睇好似smt抵玩啲有無人知佢可唔可以放wifi

利申用緊3 138
不嬲轉台先著數...同你跳槽轉工一樣
thx
csl 個plan 5gb後好似落128
咁都係轉去smartone了
會唔會好3咁過咗幾十gb就落地獄先
冇就屌得過
我屌佢,我都係呀 話唔減價比返依個優惠
屌你啦
出面個個都減緊,對新客好撚過舊客
我都係
我點都唔續住
而家見到呢種plan我更加唔續全速
此計劃首7GB數據速度將不高於21Mbps。當每月數據用量達到選用服務計劃之上限 (7GB),根據FUP(公平使用政策),數據服務仍可繼續 (不高於21Mbps) 而沒有數據用量上限,但使用網絡之優先次序將相對較低,數據服務體驗或會受影響。
醫療都有好多種既
外出監控身體既醫療設備就需要用到5g
官網首頁就有
而家3全速plan好似都有一年約
我老豆續都係一年咋
𨳒!7GB後地獄
冇大量設備之下,4G都夠啦
點解我搵唔到自由鳥有21mpbs plan?
我淨係睇到得42mpbs plan.
15GB + 2MB無限 - HKD250
15GB - HKD200
9GB - HKD160
6GB - HKD120
FUP係咪即係慢到仆直...
舊客plan掛
21mb係加價前嘅舊plan嚟
好似幾正
想轉
巴打,如果佢一直都冇新優惠既,去到最後一兩個星期再決定啦,臨完約佢緊張過你
即係7gb後都有機會落地獄
hihi 交緊$468 兩個number 任砌
屌佢老味, 魔鬼在細節
其實好似間間都有呢句,而且過唔過7gb佢都唔會比足21mbps應該純粹戴頭盔用落係無乜分別,真係限速嗰啲好似唔係用”不高於21mbps”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞