4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
感謝大大
入面有埋價錢
我都諗緊年卡定係繼續上台
其實咁多人繼續上台係咩原因呢
研一研先!感謝你
復活節快樂
應該真係懶得研究,諗住每個月俾果舊零兩舊水唔洗煩,有咩事隨時踩落門市搞掛
習慣啦,好似我以前用3既任用數據王plan,一個月2百幾但係用唔多...一個月都係用到3x gb同埋佢果期鎖速慢到仆街到完約果陣就睇下啲年卡,又平又無約...即刻果斷轉左年卡
你都係復活節快樂
太貴啦,2xx一個月vs 75一個月 平好多
我本身都係上台,不過而家轉咗自由鳥,而家睇年卡主要係因為幫屋企人睇,因為佢哋其實用量好少,但又唔想上台
真,小數怕長計
本身有睇自由鳥,不過佢加咗價唔考慮
諗住recharge多啲唔洗煩,當八達通咁用
我用緊佢個$120 plan
6G點捱到
係咪我上台呢個就到期就去lucky sim 門市做mnp 手續?
其實上台呢百幾蚊值唔值得比呢
又真係方便啲,有咩事都可以落門市搞
年卡就麻煩啲,如果唔記得增值連號碼都冇埋
都唔知點取捨
轉用年卡啦又唔洗個個月俾錢,中意用幾多就俾幾多
我果陣上網搞埋,佢有份form俾你填,佢果度會列埋建議你完約前幾多日轉台咁樣
太好了
https://forms.gle/Hx2cjnCMZSPe5fNt9
記得同原先個台話唔續,有啲台見你完約幫你自動續約好19
我諗真係好睇你個人用量,懶西程度同窮嘅程度呢三大方向去諗

我本人個case係懶西一定程度,窮都幾窮過$150plan不作考慮,用量唔太高,咁我就用緊自由鳥

我屋企人年紀好大,但想出街上到網,唔想有約,但用量仲少過我,我就會考慮幫佢哋搞年卡
梳,請問儲值卡係咪都一樣玩法?
係呀,差唔多用哂就recharge 不過衰在無得send message俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞