4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
咁其實佢為咩唔俾上desktop version
其實唔俾上desktop version 好on9
佢所講既唔係指就咁用browser上desktop ver.而係將經tethering個APN上,
而佢咁做係因為不論邊個用tethering個APN都會出到真IP,
當然啦呢個本身只係for高階plan/平板專用既無理由要益低階客,
當然要保留追收費用既權利啦(係咪真係收/其他方面限制你就另一回事)
而家仲有呢個plan?
淨係唔比tethering已經可以判死刑
唉 話鬼知佢咩 總之寫明左 唔理咩理由啦
你都唔敢用啦
但問題我唔tethering 就咁用手機上都唔方便
再加上唔比share 真心on9
你話拆出黎擺router 又話啫
雖然我就覺得smt 好過3 不過咁既限制都要諗過
當年我未上台用3 諗過中移動 但佢講明爆左20gb 就唔可以share
但都冇smt 咁on9 又唔share 又唔比睇desktop web
2017上$298
2019續$256
呢個都算 我預左你平plan 唔比share
用手機都唔比睇desktop web 真心邊會有客
有都係因為smartone 個名
有冇 7G 之後 試用報告
咁就正常 無理由連自己手機本身都唔上得咁on9
share完其他機唔上得都接受到
上面咪有囉
試過都係上到
thx
速度夠哂用 又唔洗限用量
算平啦
星期四簽
用咗一個禮拜 比我想像中收得差 我另一張3仲收得好過smartone 啱唔出試過斷訊號要重開機先收到 之前用自由鳥轉過嚟我覺得自由鳥仲收得好過smartone
幾日
我SALES比定SIM我 唔洗搵多佢一次拎SIM
唔係只可以網上申請咩
網上簽1年 搵sales就2年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞