4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
上唔到桌面版網頁好on9
有時一定要用
岩岩試左 desktop mode真係唔得 會load唔到
但share wifi就用到 不過都唔出奇 我好耐以前用384kbps數碼通果陣已經都係話唔比 但其實都share到
理解唔到 對佢有咩影響
Desktop mode 係 load 多啲嘢, 慳網絡資料, 但真係 cheap 到爆
Desktop mode 係 load 多啲嘢, 慳網絡資, 但真係 cheap 到爆
之前問左又話會鎖左share wifi個功能既
我見冇得share就join左全速plan
如果share wifi對你重要就唔好搏喇 同埋都唔知額外收錢既 我試過得就算喇
咁唔轉台,平時慣咗 share wifi 比 iPad 上 desktop mode web
岩岩試左 反而被share wifi部機又上到desktop版網頁
咁攪野,thx 測試
真無限4.5G慢到得3-4mpbs中晒伏
4.5g 全速plan?
係過咗fup好多死位,買張sosim仲快
未試過咁樣,除左呢入廁所收唔到會慢啲
無得用desktop mode真係搞唔掂好多網都要用desktop mode
其實點解唔俾用?
但share到wifi比電腦
又可以係電腦到上返正常網頁版網站?
無試喇呢個就
你哋繼續推用華為設備嘅SmarTone 啦
依個plan FUP係咪都係限128Kbps?
屌 真係on9 唔比用desktop mode
我諗諗先
本身諗上網簽住先 貪佢12 個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞