4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
係喎
啱啱冇仔細睇添
都係你醒
咁5GB嗰個可以考慮下
21Mbps load片好快
岩岩續左hkbn 4.5g 12gb $116
第一個係新推出果個,用完7gb就FUP
第二個係點樣?官網好似唔見既
搵到
第二個平啲,又可以免行政費
只係7gb後好肯定咁得返2mb

不過佢寫首次要付166蚊
咁之後第2個月至最後一個月先係120+18?
不嬲夠期都搵plan轉

你嫌麻煩就俾人食住

通常話無offer就唔續約轉台

好多時都會打番俾你傾特別offer
電話公司不嬲都係咁架喇

好似唔係
過左7gb一樣限速
原來可以上網搞哂又幾方便,本身個plan用緊好多年前懶得搞
所有plan都係有FUP,繁忙地區/時段邊有可能所有人都全速...
你出300蚊plan都係有FUPFUP=戴頭盔
https://www.smartone.com/tc/mobile-service-plans/plans/plan_detail/?plan_name=supercare_16g_rebate&group=supercare&channel=mass

話唔受FUP限制嗰間咪3HK嘅呃人sales囉
之後咪俾人發現有FUP就插到飛起
洗地嗰班咪又係笑人太天真,邊有可能冇FUP呀
3HK仲要不分平貴plan都鎖一樣速度
價錢上係平左好多
其實咁樣用係咪真係好過月費計劃呢?
有冇咩缺點?
我都想知
識玩一定揀prepaid
原來咁多人知
千祈唔好用3
4.5G plan 聲稱真無限
結果用夠15GB鎖5mbps
上台=比錢買難受

21mbs 減一半速,Sun 一舊水有交易
係街睇波 唔係 CSL plan 會唔計數據咩
你睇清楚全段野寫咩, 尤其係 mb 數
依個plan用量7gb後要降速
我用開clubsim 20gb $148好似仲抵
Lm
$120 + $18 都要$138 一個月
如果你20gb 夠用應該抵玩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞