4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
5張卡 真無限 計返好似都唔使100$張
我csl 咁啱住同返工嘅地方都好正
其實實好睇地方
試過好好又有
好差又有
唔同台又唔同位置 有好有差
支動同c都用過
只限轉台?
4月頭到期都唔比揀呢個plan
香港隻4G係FDD-LTD, 全速應該係150Mbps下載, 400Mbps上傳.
LOAD空氣一上4G果陣, 都吹自己有100Mbps, 後邊仲吹自己個4.5G果個LTE-A可以行到300Mbps.
你老母個4.5G廢撚過人地個4G仲要講真無限, 遲D隨時一街都係21M=4.5G
有無得告海關搞搞佢
元朗去錦上路3無事wo
錦上路去大欖隧道係想攪都唔得
其實得3 先會禁仆街
其實Smartone 21m都係load空氣
我懷疑d頻譜都唔知係咪撥晒去5G嗰邊
屌…前年用完佢126$ 2mb 上網,3g 都不如
坐一程巴士斷六七次線(lol空氣),岩岩轉左其他台仲要平過佢,永不錄用
要等一等囉
我屌你!上2個月先續咗$248 / 12GB
畀返D錢我呀
我個smt298 4G 6GB無限上網都幾唔抵
其實開hotspot佢地check到咩?
咪又係用你手機個ip用data
點申請?
fup即係你係人多既地方先仆直
無乜人既地方都可以全速喎

此計劃首7GB數據速度將不高於21Mbps。當每月數據用量達到選用服務計劃之上限 (7GB),根據FUP(公平使用政策),數據服務仍可繼續 (不高於21Mbps) 而沒有數據用量上限,但使用網絡之優先次序將相對較低,數據服務體驗或會受影響。
轉完鳥再隔一兩個月先簽smartone
smartone 比緊$300月貨
4g無限 唔記得幾多gb後 限速
[img][img]求問係唔係做左水魚好多年[/img][/img]
如果照射去 iPad 係上唔到定會收咩錢?
上唔到網
csl 5G 80GB以下既plan都好似要加錢先可以tethering
$120係照有21mbps
$98就只有128kbps
轉去自由鳥一個月再轉番 smartone $120 plan 得唔得
SMT 215 4.5G 全速 6gb+fup抵?
佢寫不高於 唔係不低於 龍門任佢搬㗎啦
明顯個 sales 策略係食番自由鳥加價走果 d 客,同時一年後就 sale 你其他 plan 收多 D 月費,如果唔係就唔會簽一年咁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞