4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
csl 定 smartone好??
百貨應百客
都唔知做D咩野先會感受到21mb 同42mb既區別
可唔可以開ftp server先?
用3台張卡好似抵玩啲
新界=csl
地鐵=smt
咁如果係即上即有畫面嘅心急人,全速係有保證
小氣通唔比人 tethering
1000gb 都冇用
唔可以,剛上佢個網睇條款,不包括網絡共享及點對點傳輸。
利申就到期,研究緊續咩plan定轉自由鳥。
自由鳥又加價,SmarTone班撚屌又講極都唔減俾我
睇地區
唯一可以講主要黨鐵轉車站csl會load空氣
smt無得輸

個人經驗近大圍個區csl會收得好過其他
ping低好多
我未用過smartone比唔到建議你
但係我用csl用左十幾年
只能夠講愈黎愈差
黨鐵同空內成日都收唔到
最低呢
128kb load空氣
屌你老母我舊客比緊318呀屌你老母
你班sales同我出黎
網上好似搵唔到有關呢個計劃既詳情
其實係
不過全速plan個優先次序應該排最頭
睇你會唔會經常喺啲人多嘅地方用
用緊自由鳥6GB 42MBPS - HKD120
諗緊轉唔轉呢個好
自由鳥未加價前咁多年一直都係21mb

HD 高畫質 720p 2.5 Mbps
HD 高畫質 1080p 5 Mbps
https://support.google.com/youtube/answer/78358
自由鳥好似話自己42mb架喎🤔
百貨應百客
醫療點解唔lan/wifi?

物聯網喺固定地點(工廠/倉庫)有大量裝置、需要高機動性先至喺5G發揮嘅地方
我都3xx一個月,仲有三個月先到期,早兩星期俾sales瘋狂chur 我,大仁大義話繼續做返相同價錢唔加價,又話低階plan唔岩我,都cls ,我有心理準備咪得,岩唔岩點解係你會清楚過我
自由鳥12gb 21mpbs 160$
Smart one 無限gb 21mpbs 138$
不過唔知smartone會唔會限速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞