4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
舊有plan
咁應該續咩plan好
Me 246 18Gb 5G + fup
都係smt??點做到呢個plan
應該仲要加$18 行政費

搵唔到呢個plansmt
原來SmarTone最近推左個激抵5G Plan上台優惠,只限去門市上指定5G月費計劃就送6個月月費回贈,共110GB 5G 數據,計埋真係平唔少,都咪話唔抵玩!

據了解這個限時5G月費優惠原價是$398/80GB,新客戶只要簽30個月合約,就可以獲6個月月費回贈,再額外送多30GB 5G數據兼送你免數據任用Zoom/Teams,即是只需$318就可以有110GB 5G 數據(再加每月$18行政費),足足比原價慳左$2,388,而且仲可以高達$1,300折扣購買指定手機型號,真係夠晒吸引!

之前有諗過呢個

咁其實5g都幾貴下
4g全速又唔抵
唔通平平地續個$120 21mbos無限?
轉台
依家凡係簽長約就免啦, 30個月後都唔知變成點
用小氣通為左佢個愛立信
但有fup 真無限
6gb 真全速 之後 真無限(不是全速)
用緊全速12gb 4.5g $116 hkbn fup128kb
hkbn咪姐係支那移動
睇錢份上姐
要簽台 間間都係差唔多 120蚊 十幾gb
Fup128就當無喇

唔上台 大把平一個double既選擇
正解 所以係小氣通揀plan好難揀
傻 gap plan
實際 $318 得 110GB, 貴撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞