4.5G 才是王道! SmarTone 推$120「真.無限」4.5G 月費 Plan

1001 回覆
197 Like 150 Dislike
Thanks bro你指sms?而家仲有人send sms嘅咩收到sms就夠啦,成鳩日都有sms驗證
你係淨係FUP?
有冇話過左會降你去5Mbps / 1Mbps / 384kbps / 128 kbps 咁?
有冇話FUP緊去到邊真係會收得冇咁好
本身唔支援send sms?
係呀
係呀,不過唔重要對我嚟講但會收到sms
感覺唔到佢限速
除咗去到某d地鐵站,有時會load空氣
其餘時間都無問題喎
其實佢點知有冇SHARE嫁
你講到咁,想搵返同你差唔多TERMS個D合約
想知你有冇寫明係降速,定就咁寫FUP公平條款ONLY
咪一般4.5G 6Gb plan + Fup
無咩特別條款喎
想問巴打你由3hk 轉年卡搵邊間過冷河?
直接lucky sim, 有埋攜號轉台
lucky sim 好似飛線都計分鐘
係呀,不過有2000分鐘都夠對我嚟講
用緊學生128 覺得好廢
其實講真就算無限 都係netflix download 定最好 講真
因為出面可以好唔穩
加價咪走囉 過一過冷河
又收220+18
其實根本唔使睇fup 呢樣野 跟本分別唔大
不如你話未過時候 有d 地點都好慢
呢個真 琴日拎完張csl free 5G sim 係荃灣市中心test 幾百Mbps 返到屋企得個位數 仲要跑唔完個test
深夜時段係無限㗎 價位一樣,又係21Mbps。但自由鳥而家呢個plan貴咗20蚊。Smartone回收個plan改做全天候無限再sell咁解,你當upgrade咗少少嘢咁囉
5G 邊有咁快cover, 我在室內都唔係下下收到5G
係咪未加$18?
我同你plan一樣$238但我有加$18=$256
好貴又唔肯減
係呀
死都唔肯減
打算佢咁串就完約用$120plan算
但老實講
都算抵用,起碼我個case 幾穩定又算快
只係差咗搭地鐵時,陣中load 空氣
請教下如果攜號轉台去用lucky Sim, 如果有一日我想轉返去上台,可唔可以帶埋個電話no.去第道上返台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞