公務員2021-2022年度薪酬調整討論區

1001 回覆
56 Like 312 Dislike
食黃店
唔岩聽就係廢話
我支持你地爭取呀依家 記住一定要反枱 唔好縮
不嬲高層係多D,高層加薪1%,中底層就一定高過1%,舊年中底層凍薪,高層減薪咪岩囉
係啊係啊宣過誓就係藍屍黎,你啲邏輯都真係幾令人歎為觀止
咁乖乖地交稅養黑警算唔算藍
使撚你支持咩
你邊位?
我話你廢話唔係因為唔岩聽, 係你呢個人irrelevant 呀, 講嘅嘢irrelrvant 呀. 你老婆減價生你條廢柴, 連最懶嘅公務員都做唔撚到要響度鳩噏呀. 你咪撚生仔添呀, 廢時禍延下一代呀, 廢閪
你老母減價生你條廢柴, on 7 9 gundam
好想睇佢地點樣/唔加人工暴動都似/
又係呢d濕鳩0邏輯理論
有得揀同無得揀拎黎一齊講
之後就會成班傻閪正評
事實就係淨係識上forum屌下人
現實返工就呀sir你好 madam早晨減3成人工一樣係咁
你正常好多,但即刻有班恨加人工恨到傻同事負評你
做唔一定有
唔做就一定乜都無囉
真係一句睇到你地d cls奴性
真係去邊都係咁
公務員護航撚 真係無討論態度 立論 邏輯 都好明顯係低反方一等
諗真d 偷偷留下負評算 都好過回覆埋d垃圾野自己掉架
咁撚無邏輯, 你入來管治吓囉. 柒頭, 你咩料呀?
小朋友
現實好似你咁講下就做到
2019年革命一早成功左
林奠上撚左斷頭台添呀
幫人移民,自己捱世界
好多連登閪一生最威就係2019年社運嗰陣, 梗係好似d 廢老咁懷緬過去, 留戀從前嘅
打左咁撚大篇野,一句冇討論立場就可以當完全睇唔到

CCTrash唔好嬲嬲啦哥哥姐姐想同你傾下計姐揾媽咪氹返開心返唔好勞氣啦

個世界等緊你地用鍵盤拯救架,人類生死存亡睇你地架啦快d收拾心情繼續用鍵盤做低ccp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞