公務員2021-2022年度薪酬調整討論區

1001 回覆
56 Like 312 Dislike
Hi 終於得閒覆,本身無咩野
係上面有個officer仔以為自己好大支野
希望有得加啦
即係邊行
大你唔起? 稅單呢MT 仔?
你地D論點低質重覆係事實吧
你上面條友連小學數都唔識計

再唔係就偷偷負評上一頁
真係十足十成班道友咁 我要加人工啊我要加人工啊
On9仔無叫錯你
Officer仔以為自己人中之龍
係貼稅單係都你貼先啦傻仔
唔通你會主動要求你老闆減人工? 更何況呢度係討論姐, 無話一定要加.

開個追故mode 睇, 我都話減都無所謂, 減幾多我咪加返個租客幾多租姐. 我無蝕架喎.

咁嘅條件下討論下都唔得架?
哦, 我無你咁大支嘢話你養公務員喎. 你自己睇下你幾多負皮先唔撚柒知醜你條粉餅
其實你咁睇唔起時, 入呢個post 托柒?
你成班走狗同事緊係幫你啦傻西
你咁撚有料就唔使入政府做個Officer仔啦
又phd又乜乜77業主 笑撚死人咩
貼張委任證上嚟俾大家笑吓啦死傻西
可能專業黑警
乜我有話我係O 咩? 政府咁多職系你以為我一定係EO? 傻得幾天真丫

然後你覺得揸warrant card 嘅就需要讀phd?

呢個post 係公務員討論加薪, 全撚部都係走狗來啦, 你入來做咩? 你未撚訓醒喎, 洗唔洗叫你老母煎鳩你兩把醒下呀?
哈哈, 你應該知道如果我係警察, 我係唔需要參與呢個post 嘅討論架可?
洗閪同班無能力入政府做嘅酸撚連登閪嘈咩....
你地D論點低質重覆係事實吧
你上面條友連小學數都唔識計

再唔係就偷偷負評上一頁
真係十足十成班道友咁 我要加人工啊我要加人工啊
唔通你會主動要求你老闆減人工? 更何況呢度係討論姐, 無話一定要加.

開個追故mode 睇, 我都話減都無所謂, 減幾多我咪加返個租客幾多租姐. 我無蝕架喎.

咁嘅條件下討論下都唔得架?

你睇下你D手足有幾多個理性討論先講
有D直頭真係柒到自己丟架
你望下幾多同政府無關嘅人響度亂吠先得架
咪檢飽佢囉
上班時間去
咁就有半日唔使做野
加?我驚市民嘈到拆左政總
AO fg 5x k都叫officer 仔
不如你睇清楚我講咩先啦, 好嘛
果班蟻民算吧啦,有本事就推翻港共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞