細佬課金課到癲咗,點算?

1001 回覆
861 Like 92 Dislike
佢細老勸唔聽的話,我叫佢一係收埋D錢,一係容忍唔到就報警,我都想解決問題咋噃
細個行路返學 學校訂飯
屋企每個禮禮俾得20$左右 星期六日冇得約frd 放學吉一兩粒魚蛋
打柒佢老母閪
上曬癮
一個禮拜比一次 or 兩三日比一次零用錢
我讀書個陣 老豆都唔肯一次過比成個月嘅錢
就係知道我一定會用曬
初中$2000
十年前1000依家都值2000啦,唔明班on9中二病係度鬥窮做乜
乖仔識用錢既俾2200有咩問題,扣減後一個月最多咪儲到一千幾百
係樓主個弱智細佬亂fing之嘛
佢用信用卡定買點數卡
你理得佢點洗 唔夠錢食飯由得佢
咁大個人理財都唔識
仲要偷屋企人錢 依啲大個啲好易行歪路
咪係囉人地肯俾又俾得起呀
都唔知酸乜
明明就係屌緊個細佬萬花筒
中學連車錢(來回油塘彩虹)$350每月
有時同老豆嘈一嘈就350都bye bye
唔明點解嗰時生存到
打課金game注定做垃圾佢遲d都係廢物癮青黎架喇

初中=打機既成熟期,手眼協調最佳既年紀,呢d時候應該打槍game/玩技術既game將自己提升到另一個境界,咁樣練,去到高中同大學再配合埋智商去打,先進入到自己既顛峰。

課金手遊d垃圾game唔考反應技術,根本係用黎比阿叔消磨時間。細細個就去打,根本傻鳩
18歲賭波輸左130k 點搞,諗住賭埋歐聯斬手指
我唔想俾人斬柒
見到2000零用錢都窮 激動左啲sor
趕絕又驚佢自殺,義正詞嚴驚人斬,鬼鼠驚傷到親戚,咁你幫佢課嘞 .....
而家d人2000蚊零用都叫窮
睇過樓主知唔知窮係點解

直覺個post好快又出公海
爆佢ac
關你撚事呀!佢嘅錢佢鍾意點洗就點洗!
佢偷錢你咪報警拉佢囉!
憑佢自己拎返黎嘅錢,你吹得佢漲呀!
無人課金,game designer 食屎呀?
二千二一個月零用都叫窮
咁例如成家月入得二萬,但有$2200零用又叫唔叫窮?
屋企真係窮㗎,係兩老捨得先畀咁多錢佢
2010年大快活好似30蚊咖喱牛腩 現在52蚊 未到雙倍
你細佬夠十五歲未,夠就幫佢開張銀行卡,比多一個月零用佢,叫佢搵pt返,之後就減到唔再比零用錢

當年一夠十五就出去返餐廳,派傳單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞