細佬課金課到癲咗,點算?

1001 回覆
861 Like 92 Dislike
學生一個月五百here
而家唔使返學校一蚊都無
Cls震撼教育條仆街啦
未識揾錢已經用到咁,真係唔知佢將來點生存。
Btw你2000蚊一個月都話生存唔到?
你返學個個月叫雞呀?
住得近行路都算,發育期食撈麵當一餐,做你仔女真係慘過狗
因為佢讀band 1中學,佢話身邊啲同學有錢佢好多,同埋如果正常face to face返學,車費加午飯,淨低幾百蚊買嘢課金,我諗$2200合理嘅

不過而家喺屋企zoom冇扣佢零用
仲要係課skin,唔加能力值嘅野
U win
我係想問意見先開創意台 都唔知可以開喺邊
我升到中五屋企先買左部諾基亞比我,重要只可以打電話,同班果陣時已經開始人手一部iPhone,每個月冇零用錢
屌原來係你
搞清楚咩係零用錢先啦
課金都課左四十萬 最近棄遊走人 賣返四萬蚊
屋企已經有ps4, switch,但佢唔玩
同埋d電話抽卡 game 真係好撚閪 可以抽一二百下乜柒

以前中學雞打online game 都有課 但係都係課道具明買明賣有個底唔會抽極都冇
好幸福
我覺得隻game如果只可以課skin,係好事來。
但講真....
我真係唔明點解巿面上咁撚多垃圾games都有人課金。好似d乜撚野機戰,console版已經淪為動畫播放器,但都叫狗屎垃圾都有故事,有畫面。
嘩....手機版左cut右cut, 連招都要比錢,屌鴉,又真係有人比架喎...
偷錢就屌爆佢
洗自己錢就由鳩佢
我以前都係買點數打機大
老豆老母唔比買 搞到而家大個要完夢
要花多幾多萬落去 先買得番當年既感覺
有d人揾到錢 隨時幾十萬掉入去
係要玩夠先會有免疫力

而家幾千蚊幾萬蚊咪由鳩佢
係你一開波set禁多錢做零用錢
咁佢鍾意點洗咪點洗
咪撚理佢食樹皮定點
總之洗自己就唔好管
不過偷錢 就係好既理由去扣零用
我中學 500蚊一個月 唔 social 有時行下路返學 唔買衫唔補習
lunch 食屋企帶去的面包 /買個撈麵都係6蚊
儲下儲下連 past paper 都買到
新出嗰隻valhalla 我玩咗3粒鐘就del咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞