細佬課金課到癲咗,點算?

1001 回覆
861 Like 92 Dislike
課金無問題, 如果讀書可以維持到咪得
扣完車錢同電話費
得返$200
小息肚餓想買個撈麵都要諗下
而家年代啲人比錢鬆手好多
我12年都係得500
個陣行路返學
有時食十蚊5條腸粉
15蚊2餸飯
學生餐好似都係廿五蚊多
下個月唔出零用
直接比部switch + mhr
起碼佢半年唔駛課金
賣咗佢會唔會好啲
嗯....
但你手機game, 體驗極,講真,可以有幾好....
咁唔鐘意史詩式故事,都可以玩下其他野ge。如果講遊戲性,相同價格,唔會有得比掛
初中每個月大約二千蚊二百蚊零用錢
我嗰陣一星期得$75
我以前一個月先得200零用
係你同樓主未體驗過真正既窮人生活者
樓主自稱一星期二千叫窮,你就信佢講以為真係叫窮
一星期二千一個月8千啦,請完工人仲剩大把
如果樓主同佢細佬一樣都有一個月8千,兩個加埋萬六蚊已經多過全香港15%既家庭
除非你同我講呢萬六蚊就係佢屋企人既全部收入啦,如果唔係佢地有排都未叫窮
香港最貴就係樓,唔計樓既話其實香港物價對比香港人工係唔貴架
係一個月二千二,同埋屋企環境真係差,三百呎住6個人,不過係老豆勤力返兩份工同埋鍚細佬千畀咁多錢佢
由鳩佢課 見過鬼會怕黑
等佢課到$1都無唔撚好俾錢佢食飯搭車
好似十幾廿年前皆大歡喜hey ya hey ha hey d離譜劇情
我過海返工計埋飯錢都唔使二千二啦老友
晚餐出去食?係就要2000
佢咪講咗500包哂
日日食老杯, 之後發育不良, 變肥醜柒窮蠢靜悶臭毒撚. 咁就一世
樓豬都係襯早同佢脫離關係好d
$2200x12個月先$26400,點過住一年課$30000,作野有個譜喎唔食都儲唔到拉,宜家課金仲有融資?
四幾舊水,一隻FF7 remake.
我諗你搵曬所有差唔多類型手機game都唔會同佢比到掛
同埋好多時,真係抽卡架炸喎。一個batch可能你之前的新角又變地底泥
就係因為發現佢支出>收入先知佢偷錢

加上新年另外有幾千蚊利是
細佬幾大?
夠秤就叫佢跟老豆開一日工
比佢試下搵錢有幾辛苦
好似話偷長輩錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞