細佬課金課到癲咗,點算?

1001 回覆
861 Like 92 Dislike
自己冇能力賺錢但係大大力課金嗰啲真係戅鳩嚟
聲稱王者冇課金嘅你 打到咩rank
王者榮耀大撚把人課skin
買部switch俾佢,叫佢玩d高質d既遊戲
當一個月返20日學
4百蚊除開姐係得20蚊一餐
2千蚊除開姐係100蚊一餐
我依家出黎做野都唔夠膽食100蚊餐
仲有樓主講果d係零用,可能冇計飯錢
可能我真係太窮
買部switch俾佢日打夜打
唔洗課金
同自殺冇分別
連午飯錢+車錢
不過就算咁計20日都係$1200左右,星期六日老母會煮飯
差d以為係阿哥開post
不過我用自己人工課金
岩喎 樓主都話佢課完金
日日捱杯面
你話佢再拎錢黎課金就話囉
1week得$100 仲要有時唔記得攞
點傾?
用自己人工冇問題啦,有能力賺錢就有資格使錢
佢鐘意點洗就點洗嫁啦
要儲錢都唔係咁儲啦 佢得個2000蚊一個月
車錢食飯錢 扣扣埋埋 最多咪一個月儲幾百
咁佢寧願食杯麵黎課金 而唔係問屋企加多d 零用錢
我又覺得冇乜問題
只係想講2千蚊一個月 完全係多餘
我係中學生有錢突左唔通咁識諗走去儲起咩 一定攞去fing
所以辦法就係壓軸開支
由佢 以前同你細佬一樣情況 過一排自己就會發覺有問題
屌佢老母依啲咁既細路唔知自己老豆老母辛苦返工,仲要偷屋企人錢,如果教罰完都唔聽要自殺咪由尻佢佢老母我讀書時期正係得20蚊食飯錢行路返學一夠16就出黎做pt自己買書校服幫補屋企,依啲身在福中不知福既小朋友係要教罰下比佢知其實現實係好殘酷。

一係就正係比坐車錢佢,初中學校有飯食,夜晚返屋企食,佢用坐車錢課金就叫佢自己行路返學,同佢講屋企冇多餘錢比你一係就自己去 踩汽水罐執紙皮賺零用錢
佢由小學課幾百蚊到而家一個月課幾千已經幾年了
其實好多人都係因為太多人鬥慘搞到冇追故

最重點係細佬拎長輩keep喺佢度嘅錢黎課
但係9成人就喺度鬥慘話自己零用少
窮都有二千零用
多過生果金
咩game?
呢d真係睇人
廿年前我一升中學有1500
我真係個個月最少儲500
有時甚至儲到1000

係之後買ps2同玩正版game洗晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞