細佬課金課到癲咗,點算?

1001 回覆
861 Like 92 Dislike
課金其實係課張.jpg, 營運一執就渣都冇,當然都有account炒狗,純粹為左"有更暢快既遊戲體驗"可以令你擺幾多時間同錢落去,都係理財同人生要學習既課題

利申:輕課玩家
由佢發癲,佢癲到5個鐘以上先算啦
佢somehow學校排名ok,所以又冇得話佢成績差唔畀佢玩 明明佢日日由朝打到晚
講咗啦 #36
你出嚟做幫佢課
Del game
cso好似冇咩人玩啦喎 你細佬仲課咁多
csgo起碼都好啲 好彩嘅話 之前課落嘅錢都可以一次回本
而家偷錢就更加有理由cut零用
我有啦 但佢對單機驚冇興趣
想知樓主有幾多零用錢
你自己好好?
第時有機會變矮仔
成日食無營養既野
但好難逼佢,開左個頭
送去寄宿學校 認真
你老豆老母唔識教又唔得閒教
遲啲一係坐監 一係入青山
想幫佢只可以用高壓監管
我有咁話過佢

暫時嚟講佢好撚矮
對於初中嚟講1個月2千蚊太多,點解父母會比咁多細佬?建議減零用錢,800-1000應該乜都夠。

(早餐晚餐唔計)如果lunch係出去食嘅話當每日$40一餐lunch,一個月返20日學,lunch用800蚊,淨返200蚊當係搭車錢。

如果佢用lunch錢買杯麵,淨返嘅拎去課金,咁可以淨係比杯麵錢+100蚊搭車就ok
支持佢課金(要真心),但要課就自己搵,自己錢話知佢課撚到要去食物銀行
但警告佢再發現一次偷錢即刻報警
如果中學生黎講,直頭有錢佬黎
如果真係要打機....
我當你買部主機5000, 我當你部野一年後自爆呀,每個月除開都唔駛五舊,我當你月月買一隻正版,計埋主機成本都係1000. 質素一定高過垃圾手機game....

以game論game, 我覺得打手機game課金,尤其是課唔係自己賺的錢,本身已經係on9
一蚊都冇,日日行15分鐘返屋企食
想當年姐姐我讀中學一蚊零用錢都冇啊陰功
成年都係靠利是錢做洗費 仲要得戈幾舊水
學校離屋企好近 日日中午都係食屋企舊餸
窮到hihi啦我
邊有人仲窮過我

不過大學學費我自己借,同埋我都有返pt
你宜家身處係 創意台
唔怪得你咁有錢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞