【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
其實漫澄到底係咪姓漫
啲人唔滿意就咪睇啦 係都要搞到人唔開心
樓豬繼續寫啦
笑咗
連登仔不嬲難服侍架啦
多人留言咪即係個故有吸引力

不過既然接受唔到離開唔怪你
唔好停啦
負評唔到
係到出啦
樓主加油
樓主加油
係到出返啦
講故唔好駁故啦
負評 上一頁

上次kitty寫得好先想追依個
寫到一半話留言hurt到你唔寫

大佬玻璃心咩 老細講野仲難聽啦
連登仔質素低
係咁㗎啦
當睇唔到算啦
加油
負評 上一頁

人嘅容忍係有限度 自問上個故都俾人屌餐死 因為出文慢 但我都容忍到 想繼續寫落去

我無話過唔寫 只係換過方法姐 你鐘意又好唔鐘意都好 我解釋咁多都無謂 你一句唔鐘意 我都無你辦法

老細講嘢係仲難聽呀 但至少有糧出呀
我辛苦成個月成三個月咩回報都無 我一蚊都無收過
最大嘅回報同動力就係你哋 你哋一句支持 會係我落堂即刻想沖返屋企打文嘅動力嚟

屌唔係問題 但語氣態度只要好返少少個心都舒服啲

我寫嘢要寫成個幾兩個鐘 但你哋睇 兩分鐘就可以睇完

好多嘢都係將心比心嘅姐 我之後唔會再係度解釋咁多 我會出係紙言度

將來會唔會再係連登出文 我唔知 之後準備完嗰啲找數故可能會返嚟唔定
尊重樓主 紙言出文吾緊要 我一樣會追 唔好減速就得喇 加油呀
負評 上一頁

你係咪畀左錢作者?
負評 上一頁

位唔是咁上的
lm
負評 上一頁

人嘅容忍係有限度 自問上個故都俾人屌餐死 因為出文慢 但我都容忍到 想繼續寫落去

我無話過唔寫 只係換過方法姐 你鐘意又好唔鐘意都好 我解釋咁多都無謂 你一句唔鐘意 我都無你辦法

老細講嘢係仲難聽呀 但至少有糧出呀
我辛苦成個月成三個月咩回報都無 我一蚊都無收過
最大嘅回報同動力就係你哋 你哋一句支持 會係我落堂即刻想沖返屋企打文嘅動力嚟

屌唔係問題 但語氣態度只要好返少少個心都舒服啲

我寫嘢要寫成個幾兩個鐘 但你哋睇 兩分鐘就可以睇完

好多嘢都係將心比心嘅姐 我之後唔會再係度解釋咁多 我會出係紙言度

將來會唔會再係連登出文 我唔知 之後準備完嗰啲找數故可能會返嚟唔定

支持
其實漫澄到底係咪姓漫

係咪用龍甘威既敏晴轉化?
樓主加油呀 你啲故好好睇。我地都會支持你
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞