【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
其實好唔合理,樓主講個故事入面個所謂女神咁正,咁點解你去完廁所返到尼你個位仲係你?我覺得故事入面班男仔實爭住調去搶你個位,點解成件事咁順理成章咁,女神唔係坐我隔離呀,咁算囉,咁嘅感覺...
正評
喺我留名之前個故事都仲好好
後面竟然變成咁...
成個故事嘅樂趣冇曬
之後我帶住滿腔嘅怒火返班房,但所有人都睇唔出我頭上面嘅火。

點知一入到班房,爛口輝就叫住我,「喂英雄!過嚟呀,有好消息同你講。」

見到佢我又諗返起自己當初點解咁on9會應承佢玩自己家姐,不過就算我唔應承,佢哋都會照做。

「咩事呀?!」我唔好老脾咁講,心中道氣仲係扯住扯住咁。

「做咩咁好火呀?啱啱同漫澄嘈完嚟呀?」佢自以講到好好笑,然後係咁係度笑,唔知笑乜柒。

「我同邊個嘈關你叉事呀?」我睥住佢。

其他男仔見到已經變曬相,唯獨眼前嘅爛口輝仲笑笑口,繼續講,「老實講呀,漫澄係得個樣靚......但性格好鬼騎呢架,又睇埋啲唔知咩書,又唔講嘢咁制,但無計啦,全班最靚就係佢,其他都......NoNo。」

「但依家唔同啦!自從嚟咗Miss Tai,日日上堂都扯曬旗咁,幾撚正呀!」

「男人呀,都係鐘意性感火辣多過樣靚!唉...搞到我都好想執返Miss Tai一執!哈哈。」

又多一條人渣。

「哦~係呀?」我瞬間變臉,扮曬無知,然後等待機會,「咁你叫我做咩?」

「呀係喎,唔記得咗添,嚟嚟嚟,又要講多次啦!」爛口輝好熱情咁拉住我入嚟講。

「你知唔知呢......」佢降低聲線,但我都估到咩事,「David成功溝到Miss Tai啦!」

「係呀?」預料之內。

「下?乜你反應咁冷淡架?以為你會好驚訝架嘛......」爛口輝失望地道。
樓主係咪睇波
我feel到店結局係變左 公廁而完
家有女友
支持樓主打撚死david仔
一巴一巴煎落去 唔該
結局係家姐做左肉便器。。。。
到底邊拎個係David
主角同學?
結局係家姐做左肉便器。。。。

繼續繼續
痴線,根本係個細佬應該篤爆David,然後夾埋家姐玩鳩佢架嘛。女miss鐘意男學生?乜故來架
一野轟落佢度啦!
到底邊拎個係David
主角同學?

一出到課室,係走廊上面,人來人往,爛口輝單刀直入,「大英雄,我直話直說,我哋級嘅男仔諗住派呀David去溝Miss Tai。」

David我知係邊個,我哋全級最靚仔嘅男神,又識打波又高又靚仔,出曬名食女無數。

死mk
留名
根本就係家姐on9 你話應承david比佢一腳踏兩船都算合理少少 但應承SP係咩撚野事
留名
如果仲要追故嘅 歡迎各位去紙言度追 我會係紙言度出文

喱邊我唔會再出啦 想睇文嘅可以去紙言
如果仲要追故嘅 歡迎各位去紙言度追 我會係紙言度出文

喱邊我唔會再出啦 想睇文嘅可以去紙言

負評

上一貢
我屌你
紙言個進度慢過連登
起碼出到而家進度嘅下一章喇
agger
比人鬧下就唔係到出文?

呢到不嬲都邊屌邊睇架啦咁認真做咩..

咁有骨氣就以後唔好再出文 定係我認真左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞