【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
David:我跟Miss Tai那個了唷!

屌你老母
有心追文
覺得好睇
但突然覺得方向 主題 重心都唔同左
有變質嘅感覺
本來係青春 校園
大家都係唔想變甜故

講真
有心支持先俾意見
當然有好有壞
唔通你寫篇文就有人讚你同出名
真係覺得唔好睇就屌都廢事啦
我覺得連登仔已經將屌人變左理所當然
屌人同比意見係唔同
[quote]我覺得連登仔已經將屌人變左理所當然
屌人同比意見係唔同
樓主繼續 唔洗理啲人講咩

睇故就唔好駁故啦
Live 左

樓主加油

連登仔不嬲on撚尻
https://www.shikoto.com/article/124695/《我家姐竟然做咗我班主任???》/125756/【12】.html

代樓主post先

The page you are looking for cannot be found
留名
唔出咪唔睇
係咁清高就唔好放上紙言
放上去都係想分錢姐

你收皮啦死毒撚青頭
唔出咪唔睇
係咁清高就唔好放上紙言
放上去都係想分錢姐

你不睇一定係樓主的得著
David:我跟Miss Tai那個了唷!

屌你老母

千奇唔可以發生
留個言支持樓主
家姐示意圖

有無啊
留個言支持樓主

屌 樓主快啦
無限支持你
不過真係變左質 但係個故係你既 你想點就點
未到最後一步都唔知會點
唔好咁玻璃心啦 由9得d酸民 唔鍾意可以唔睇
佢地on9仔黎 現實一定好失敗
唔似樓主你咁有才華
所以快撚d啦 live撚左啦撲街
再唔出文真係屌9你
負評 上一頁

上次kitty寫得好先想追依個
寫到一半話留言hurt到你唔寫

大佬玻璃心咩 老細講野仲難聽啦

你出左糧俾樓主?
負評 上一頁

上次kitty寫得好先想追依個
寫到一半話留言hurt到你唔寫

大佬玻璃心咩 老細講野仲難聽啦

屌你老母啦 老細有出糧 份糧或者包比人屌
你家陣係咪有比錢樓主 出糧比佢呀?
你係唔撚係睇壞腦 人地老鳳討好你呀?
我都好撚玻璃心 我想追故 所以我會去紙言
咁撚樣受鳩你啲咁既人既氣 比著我 我唔撚寫呀
有心追文
覺得好睇
但突然覺得方向 主題 重心都唔同左
有變質嘅感覺
本來係青春 校園
大家都係唔想變甜故

講真
有心支持先俾意見
當然有好有壞
唔通你寫篇文就有人讚你同出名
真係覺得唔好睇就屌都廢事啦

我知道多人留言係好事,我都因此而幾開心。
但建議同屌我都分得清楚嘅。
自問一唔以嚟態度都幾好,我都當一眾讀者係朋友看待。
如果今日我態度唔好或者好囂張,我覺得俾人插係正常,但我自問都無
甚至乎只係堅持自己嘅寫作,都俾人話成咁,講真都幾心淡下
我知道會有人唔滿意我寫嘅嘢,留底建議,我一定會聽,甚至會反省咁樣寫係咪唔好呢?每一個留言我都有睇,我都有放係心。
喱兩日我都有反省,都有重新睇過自己寫嘅嘢,當中的確有啲位唔合理,但我想表達嘅係,感情喱啲嘢好難講。
就算見過幾多世面,大場面,當你面對愛情,你都係平凡人一個,女神亦是如此。

當我係紙言寫完個故,我會將剩底嘅故放上嚟,到時候歡迎大家留言俾意見
我都好多謝先前嘅巴打幫我出聲 真心睇到係幾感動,亦知道仲有人支持我。

之前令到有啲巴打失望,我想係度講返聲對唔住。
我之後會做好啲
巴打,請問紙言你會幾耐更新一次?
巴打,請問紙言你會幾耐更新一次?

我每日都會更新一次 時間大約係夜晚
加油呀巴打
不要受其他人影響到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞