【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
點解唔直接同家姐講成級夾埋

玩到咁樣唔開拖都唔係男人,仆街叫人做SP,就算唔係家姐都冇理由咁樣玩人
負皮,上一頁
女神級點會犯呢啲錯架

我寧願今日無文出
都唔要呢啲濕鳩情節
屌樓主老母
好彩趕得切負皮
好彩唔記得正皮
「我唔知.....我只係覺得依家好亂咋。」其實我覺得兩邊都有錯,但David錯得更加離譜!仲要搞到我家姐咁。

「講真,你有無後悔應承David?」

「有呀......如果唔係都唔會嚟搵你啦。」佢單手嗚住塊面。

此刻,我覺得家姐好可憐,為咗愛情,無曬尊嚴,更加無咗為身老師嘅自覺。

心中嗰一點點敬佩,好似慢慢消失咁。

「如果今日你唔係我家姐,只係我班主任,我諗我會食埋一份花生,但正正因為你係我家姐,我唔想你一路錯落去。」

「我希望喱番說話你聽得入耳啦。」

我講到口乾,去隔離汽水機度買支嘢飲,都幫家姐買埋。

見到佢臉上面嘅妝容都化曬咁,就覺得何必搞成咁?

「飲啲嘢啦,補充下啱啱流失嘅水份。」

「依家返轉頭都仲嚟得切,唔係個個都有機會返轉頭。」

家姐佢抬高頭望住我,「細佬,你會唔會覺得家姐好污糟呀?」

「估唔到要細佬教返我轉頭.......我做家姐真係做到好失敗。」

我會心一笑,見到咁樣,相信家姐佢已經知道應該點做,大把人係家姐嗰個年紀都會做錯嘢,但起碼要知道自己做得唔啱。

「唔會呀。」我笑道,「你仲記唔記得細細個我成日追啲動畫嘅?咩爆旋陀螺呀之類嘅?」

家姐佢拭乾眼淚,「記得呀,成日煩住我要我幫你錄,等你返嚟有得睇。」

「但我次次返嚟都有得睇,雖然你把口成日話喱樣話嗰樣,但係我知你都錫住我嘅。」

「幾耐之前嘅事仲拎嚟講!」好兇狠,但家姐佢係笑住嚟講。

笑返埋咪幾好,靚女返啦。我唔想話俾佢知David係玩鳩佢,我唔想家姐佢又再傷心多一次。

但我一定唔會放過David條撚樣!!!!!
我無後悔到打喱一個情節
我只係想打自己想表達嘅嘢,如果真係唔鐘意,負皮上一頁我無咩所謂
鐘唔鐘意好主觀,亦係你哋嘅自由,但我會繼續打埋落去
多謝你哋之前嘅支持
我無後悔到打喱一個情節
我只係想打自己想表達嘅嘢,如果真係唔鐘意,負皮上一頁我無咩所謂
多謝你哋之前嘅支持

起承轉合,嚇你一驚
我無後悔到打喱一個情節
多謝你哋之前嘅支持

我明既
講話棄都係講下姐
但唔知點解嗰一下真係好心痛
仲好撚憎個大衛

btw 係咪我太代入
我嚇到以為有人騎劫個故即刻碌番上去睇username
屌點知又唔係喎
一路睇一路黑人問號
我無後悔到打喱一個情節
多謝你哋之前嘅支持

我明既
講話棄都係講下姐
仲好撚憎個大衛

btw 係咪我太代入

我都代入左 見到呢一下個心真係好真實
一開始美化家姐同細佬嘅關係可能太好
我無後悔到打喱一個情節
多謝你哋之前嘅支持

起承轉合,嚇你一驚

我依家個心情都幾複雜下
因為會有咁大反應係知道大家都睇得好投入
身為作者係幾開心嘅
但我寫嘅嘢會對得起自己
我無後悔到打喱一個情節
多謝你哋之前嘅支持

我明既
講話棄都係講下姐
仲好撚憎個大衛

btw 係咪我太代入

我都代入左 見到呢一下個心真係好真實
一開始美化家姐同細佬嘅關係可能太好

個感覺同聽到女朋友講我地分手啦一樣
聲討David
叼打David plz
屌家姐點可以俾人屌嫁...完...

agger
我無後悔到打喱一個情節
多謝你哋之前嘅支持

起承轉合,嚇你一驚

我依家個心情都幾複雜下
身為作者係幾開心嘅
但我寫嘅嘢會對得起自己

大家投入啫,你要點寫我地讀者冇權過問。
唔啱心水我地會自行離去架啦~
我無後悔到打喱一個情節
多謝你哋之前嘅支持

起承轉合,嚇你一驚

我依家個心情都幾複雜下
身為作者係幾開心嘅
但我寫嘅嘢會對得起自己

如果唔係咁你會出咁快咩
叼打David plz

打撚柒佢
無問題喎
繼續
姑且繼續追post, 希望最後可以同女主角,家姐3p
咁啦
安排件美極比David
老強佢之後搞到不舉
咁啦
安排件美極比David
老強佢之後搞到不舉

叫格黎POST 幫幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞