【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
咁啦
安排件美極比David
老強佢之後搞到不舉

叫格黎POST 幫幫手

我諗起隔離post 個宋蓮
好撚唔make sense, 一個係大學見過咁多男仔既女神,會唔會係俾一個中四既mk仔咁易溝到?樓主想作高潮位都用下腦
屌你老母樓主
好撚唔make sense, 一個係大學見過咁多男仔既女神,會唔會係俾一個中四既mk仔咁易溝到?樓主想作高潮位都用下腦

家姐個形象變得太突然

感情既野 邊有得咁講
同埋都解釋左 家姐沉船係因為當左個ex既代替品啦

感情既野 邊有得咁講

初戀影響好撚深遠
屌你個閪女神應該係可遠觀不可褻玩
係都係扯旗屌家姐啦 幾時輪到David
中4 mk仔 vs 大波miss
av情節咩

感情既野 邊有得咁講

初戀影響好撚深遠

阿奶

感情既野 邊有得咁講

初戀影響好撚深遠

阿奶

我過氣咗架啦
新讀者留名
食左一定棄故
我無後悔到打喱一個情節
我只係想打自己想表達嘅嘢,如果真係唔鐘意,負皮上一頁我無咩所謂
鐘唔鐘意好主觀,亦係你哋嘅自由,但我會繼續打埋落去
多謝你哋之前嘅支持

繼續呀 我覺得好好睇 只系睇david條撚樣睇到眼火爆
太投入添

文科哪有仔
屌柒David
大家都好投入

樓主加油
屌你 你試下比david食家姐 追撚住負評
好彩仲未比評分啫
我無後悔到打喱一個情節
我只係想打自己想表達嘅嘢,如果真係唔鐘意,負皮上一頁我無咩所謂
鐘唔鐘意好主觀,亦係你哋嘅自由,但我會繼續打埋落去
多謝你哋之前嘅支持

繼續呀 我覺得好好睇 只系睇david條撚樣睇到眼火爆
太投入添

系你老母
樓主同埋David我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞