【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
留名
留名
留名
今晚過50正評就加更
第50個正皮
屌你有圖黎幻想下
Lm
加速
59喇
62啦
晏少少出 做埋啲嘢出
晏少少出 做埋啲嘢出

留名
開學日除咗發生家姐做我班主任之外,都無咩特別事發生。

呀﹗仲有開學禮,係禮堂度個個男仔/男人都望住我家姐,包括啲男老師。

男人唔咸濕,就唔係男人啦。

我家姐除咗樣貌之外,佢仲有一股氣場,不得不承認佢真係有能力。

當大家都沉醉係佢嘅美色嘅時候,佢卻可以講出一番令人津津入道嘅說話。

我有時候都會俾佢講嘅嘢嚇親,忽然間會變到好有道理。

通常開學都係返半日度,所以中午嘅時候我就返咗屋企。

返到屋企,一個人都無,我都慣架啦,應該都返工啦。

我打打下機,都就嚟夜晚,估唔到返嚟嘅,竟然會係家姐。

佢依家都有能力搬出去住啦,所以佢簡唔中先會返嚟一次,佢突然間出現係度,係覺得有啲突然,但又覺得自然,因為佢係我家姐呀嘛。

「Miss Tai,嚟做家訪呀?」我一開房門就串鳩佢。

點解我會知係家姐?

因為全家得佢會著高肘鞋,老豆老母都唔會著,我一聽啲聲就知係佢啦。
Lm
加更1

「係呀﹗睇下班長做得好唔好囉﹗」佢不甘示弱。

老實講,喱種感覺得奇怪,事關依家同家姐嘅身份唔同咗,多咗老師同學生嘅關係。

「有咩可能做得唔好呀?班主任叫道。」我行過去沙發度,坐係度,等緊家姐過嚟。

「幾時同我解釋下點解嚟我個班,仲要做埋我班主任呀?」我撓起隻二郎腿。

喱個家姐係女神,但係屋企,就成日同我係度鬥嘴。

佢真係靚,但對住佢,真係咩感覺都無。

當你見住佢係屋企著住條底牌同埋件背心仔周圍走,而無感覺,就點都唔會有。

喱個世界邊有咁多h漫情節呀?

「有咩好解釋姐,咁啱得咁喬囉﹗」佢邊講邊拎起枱上嘅遙控。

「我都估唔到會教你啦,仲諗住過多幾年先架嘛。」

「唉﹗好攰呀屌﹗」

你有無聽過老師講粗口呀?仲要係自己屋企。

嗰種感覺真係奇撚怪怪,好痴線,就嚟精神分裂咁。

「喂﹗幫我裝杯水啦。」佢雙手捱落個沙發度,十分之享受。
加更2

「你用咩身份同我講先?班主任,定家姐呀?」我唔係唔肯幫,而係啖氣落唔到。

今日仲要叫鳩我做班長,擺明係玩鳩我姐。

「Both﹗哈哈。」佢返到嚟就好似一個細路女,令人難以捉摸。

「自己去﹗今日條數都未同你計。」

但我自己邊講邊裝杯水俾佢,一嚟自己最後都會不敵戴心怡,然後要被佢威協去裝水,二嚟係我知佢真係好攰,所以出於好心。

「唔該喎,乖﹗」家姐仲好似撚狗咁摸我個頭。

「妖﹗死開啦。」

「死開?今日仲幫你唔夠呀?」

「你幫我?」我傻咗眼了。

「係呀,你唔好以為我唔撚知呀......嘻嘻。」家姐佢笑得好鬼奸詐。

「唔知咩呀?」我不明所以。

「我收到風,全級最靚嘅女仔就係我哋班......好似叫...咩...漫...咩喎。」

「屌﹗仲以為你唔知添。」咁快就俾佢收到風?佢點收風架?又係靠男人?
more
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞