【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
做咩出出下又唔出呢邊啊
一諗起David條撚樣四圍同人講話溝到女神miss 仲氹到佢做埋自己sp就好撚躁 想掉電話
如果仲要追故嘅 歡迎各位去紙言度追 我會係紙言度出文

喱邊我唔會再出啦 想睇文嘅可以去紙言

咩料
bull shit
樓主唔好咁啦 我懶得上紙言追
喺度出返好唔好
如果仲要追故嘅 歡迎各位去紙言度追 我會係紙言度出文

喱邊我唔會再出啦 想睇文嘅可以去紙言

點解要咁呀
比人鬧下就唔係到出文?

呢到不嬲都邊屌邊睇架啦咁認真做咩..

咁有骨氣就以後唔好再出文 定係我認真左?

我都已經成日俾人鬧開,鬧我我接受到,上個故我都有俾人鬧,但我都一樣照係喱邊出。

但喱兩日見到自己辛苦寫落嚟嘅心血俾人踩到一文不值咁,真係好難有動力係度寫落去。

每次想拎出嚟打文嘅時候,都會覺得好大壓力...

屌唔係問題,都俾人屌慣啦,但有啲留言真係好難聽,係令人睇完會hurt嗰隻,我寧願我無睇過嗰啲留言,咁樣我都可以寫落去。

我有諗過直頭唔寫,由佢。但我做唔出咁不負責任嘅行為,反正都係短故,我好快就會寫完,就捱埋佢。

所以我諗到係紙言到出,你哋想追又可以去追,我又有動力寫落去,一舉兩得。本來我都打算係喱邊出埋佢,但每次打開睇到新留言,都會隱隱作痛,先毅然落喱個決定。

坦白講,我個故事未寫完,仲有好多可能性。我覺得我自己寫嗰一part無咩問題,亦係我想寫嘅嘢,至少點樣詮釋,就睇你哋

我好多謝一路有諗住追落去追巴打,衷心感謝。

利申:當中我都有做錯嘅地方,Sorry,但我只不過係想講出我自己嘅感受
比人鬧下就唔係到出文?

呢到不嬲都邊屌邊睇架啦咁認真做咩..

咁有骨氣就以後唔好再出文 定係我認真左?

我都已經成日俾人鬧開,鬧我我接受到,上個故我都有俾人鬧,但我都一樣照係喱邊出。

但喱兩日見到自己辛苦寫落嚟嘅心血俾人踩到一文不值咁,真係好難有動力係度寫落去。

每次想拎出嚟打文嘅時候,都會覺得好大壓力...

屌唔係問題,都俾人屌慣啦,但有啲留言真係好難聽,係令人睇完會hurt嗰隻,我寧願我無睇過嗰啲留言,咁樣我都可以寫落去。

我有諗過直頭唔寫,由佢。但我做唔出咁不負責任嘅行為,反正都係短故,我好快就會寫完,就捱埋佢。

所以我諗到係紙言到出,你哋想追又可以去追,我又有動力寫落去,一舉兩得。本來我都打算係喱邊出埋佢,但每次打開睇到新留言,都會隱隱作痛,先毅然落喱個決定。

坦白講,我個故事未寫完,仲有好多可能性。我覺得我自己寫嗰一part無咩問題,亦係我想寫嘅嘢,至點樣詮釋,就睇你哋

我好多謝一路有諗住追落去追巴打,衷心感謝。

利申:當中我都有做錯嘅地方,Sorry,但我只不過係想講出我自己嘅感受
都唔明你地班友鬧乜嘢
撐樓主,按自己溝思去寫
故事好好睇,唔想「家姐」做咗David sp..
都唔明你地班友鬧乜嘢
撐樓主,按自己溝思去寫
故事好好睇,唔想「家姐」做咗David sp
咁唯有去紙言追
連登嘅人唔係想睇故,係想自己做金主搵個寫手將自己啲幻想寫出嚟。
Live
巴打加油
lived. 支持樓主
係度繼續出啦
巴打加油
巴打加油
負評棄故
洗撚理啲小學雞
樓主我撐你
紙言見
加油
唔好停
文呢
巴打加油啦
其實個故有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞