【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
推呀
加甜啦
腳腳
仆街入黎之前唔記得睇作者咩名
lm
我盡量每日都keep住出文啦好嗎
男主角肯家偷偷咁拎家姐啲底衫褲打丁
我曾經有過同學、而佢家姐做同校老師。

我都係
Live
希望個故路好暴走
我盡量每日都keep住出文啦好嗎

好吖
另一邊廂,唔經唔覺我哋正式上堂咗一段時間,繼上次性感火辣裝之後,班仔一樣成日上堂嘅時候目及我家姐。

「喂喂喂!大英雄班長!」爛口輝係小息嘅時候叫住我。

「咩事呀?」我係度玩緊手機。

我放低部手機抬頭望住佢,只見爛口輝望一望漫澄,然後細細聲同我講,「可唔可以出嚟傾陣?」

我再望一望漫澄,佢好專心咁睇緊書,我都廢事怕嘈住佢,於是答應。

一出到課室,係走廊上面,人來人往,爛口輝單刀直入,「大英雄,我直話直說,我哋級嘅男仔諗住派呀David去溝Miss Tai。」

David我知係邊個,我哋全級最靚仔嘅男神,又識打波又高又靚仔,出曬名食女無數。

型係幾型啦,但有少少MK味姐,最緊要啲女受。

「下?點溝呀?」我家姐你估咁易溝咩?

「之後再話你知啦,我哋要係暗中幫手架,幫手溝到Miss Tai。」

「你諗下啦,溝到Miss喎,成件事幾咁romantic呀?我哋就溝唔到架啦,但係見到人哋食到都好呀,俾自己識嘅人食,自己又幫過手,就好似自己食咁!」

「幫唔幫手先?Miss Tai咁撚正。」

佢咁樣講一講,我又幾想知佢哋諗住點樣溝Miss,仲要成級男仔溝一個,一定好撚好玩。

話唔定有啲仆街中途插隻腳入嚟溝,變曬成級男仔溝家姐一個,食下花生都好。

但嚴格嚟講,又應該無全級嘅,總有啲人唔鐘意喱類型,但大部分囉。
家姐係男主角架
家姐係男主角架

家姐係屬於男主角
我思索咗一陣,發覺有好大粒花生食。

「點撚樣架,幫唔幫先?」佢個樣加上語氣,真係好似古惑仔。

我個腦瞬間諗到好多嘢,我可以做二五仔中間向家姐通水,然後玩鳩成級男仔又得.......

唔幫家姐,等佢哋玩鳩家姐又得。

簡直進可攻,退可守,自己立於不敗之地,食住花生等睇戲。

「好呀!」我好爽快就答應。

「Good!!!」爛口輝拎張紙出嚟,上面有整全級男仔嘅名,然後係我個名上面打個勾。

之後佢繼續係我個班入面揾人,但求多啲人參與喱個計劃。

我眼尾瞄一瞄,好撚多人參加喎,見到好多人打咗勾。

家姐喱鑊真係仆街啦......

我就唔理嘅,同時間我諗緊方法溝漫澄。

萬一有咩事我實會家姐嘅,話曬佢都幫我溝漫澄呀嘛,點都唔可以玩過火嘅。
其實幾正 好有feel繼續追 但我又拉乎左第唔知幾次 樓豬出快小小 辛苦哂
正皮
希望可以出多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞