【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
故已棄
s你老母p,肯定傳到全校都知
屌 ... 棄故
好地地講細路溝女神未算囉,做乜要搞家姐 做乜sp啊
David溝埋級花起雙飛
淫人班主任女學生笑呵呵
其實未完架 喱個只不過係一個轉折位嚟

上咗即時熱門頭一頁
恭喜樓主目的已達到
屌家姐點可以俾人屌嫁...完...
會唔會係家姐試下細佬有冇份玩?
突然性格轉到咁好撚奇怪
又live
俾多2篇機會
當家姐講笑
認真就棄
俾多2篇機會
當家姐講笑
認真就棄
「你知唔知自己講緊咩?」我好認真咁同佢講。

本來佢諗住點決定,係佢自己嘅事,佢咁大個人應該知自己做緊咩,我做細佬嘅無謂干涉咁多。

但佢咁樣做,有無諗過後果?

我先得from4,都有聽過SP喱兩隻字,但對佢嘅認知少之又少,除咗係連登睇下之外。

「我知呀,SP姐係炮友囉。」

頂你......你有無咁蠢呀?平時你都唔會咁on9啦下話?

「你哋......咩咗?」我小心翼翼咁問,我個心突然跳得好快,因為好緊張,同埋好驚。

好驚聽到一啲我唔想聽到嘅答案。

「無呀...我只係應承咋。」我當堂鬆一口氣,如果唔係真係玩大咗啦。

「我同David出過幾次街,佢對我好好,好溫柔,有拖下手仔錫下咁。」

「臨尾佢問我可唔可以做佢女朋友,我當時即刻想應承架,但係又覺得發展得太快,所以無答到佢,佢都無繼續問。佢keep住對我好,然後係一次錫完後佢問我『不如SP?』,我情...迷意亂之下就應承咗。」

「痴線!」我第一個反應就係咁,我唔係幾識David,但今日聽佢嘅所作所為,我覺得佢超級狗公。

「好!」我拎走家姐手上嘅飯盒,「唔好食住,聽我講咗先。」

我終於意識到事情嘅嚴重性。
俾多2篇機會
當家姐講笑
認真就棄

+1 兜得返繼續追+正評
做咩SP姐
中四炸 咁樣好咩
屌!劇情突然咁柒
棄故!
叼 細路給力啊 保住家姐隻豬啊
咁樣好咩 棄故
叼 細路給力啊 保住家姐隻豬啊

應該一早冇咗
such a rubbish
「點解你會咁快鐘意咗David?因為中學個呀城?」我好認真咁問。

「係呀,而且我真係一鐘意上,就咩都願意,我之前鐘意呀城嘅時候都係咁。」

姐係話......家姐只要一愛上人哋,就失曬理智。唉......有時候專情起上嚟都幾可怕,一個人失去理性,係咩都做得出。

我面前就有一個活生生嘅例子,但我無理由睇住佢錯落去架,好無人性,同埋我依家都嬲嬲地,嬲條仆街David,溝女咪溝女囉,S乜撚嘢P?好好地溝女唔得咩?

「咁你鐘意David啲咩?除咗對你好之外。」我要嘗試將家姐拉返嚟現實。

「嗯......型囉,似呀城囉。」

「除咗咁,無啦?」我肯定多次。

「係呀。」

「你只不過係將呀城嘅幻想,放係David身上,如果佢唔似呀城,唔靚仔,只係普通毒撚一個,但佢會對你好,你又會唔會鐘意佢?」

家姐咬咬唇,沉思一陣,「嗱!你要諗嘅話我大約都知道答案。」

「家姐呀!你唔可以俾愛情遮住理性,你係老師嚟架,萬一傳咗出去,你分分鐘連份工都無呀!」

「你做緊咩你自己唔知咩?喱件事如果上網俾人知,你實俾人屌死呀!」

「愛情唔係俾你無腦嘅藉口,係呀!你咩都願意,但你唔識得愛自己,邊有資格去愛人呀?」

講到喱度,家姐佢又再喊多次,今次嘅佢,係失聲痛哭。
屌 我究竟睇左啲咩
一節文就令個故爛尾
女神級點會犯呢啲錯架
點解唔直接同家姐講成級夾埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞