【短故】《我家姐竟然做咗我班主任???》

850 回覆
652 Like 125 Dislike
之後發生咩事,我都無咩點理,事關好似無咩動靜咁。

咁...敵不動...我咪不動囉...係咪?

過咗一個禮拜度啦,終於有事情發生啦,期待已久。

上完中文堂,家......唔係,係Miss Tai係臨落堂嘅時候講:「戴英雄同學,你同我落一落嚟教員室搵我。」

佢語氣仲要好差,咄咄逼人嗰隻,不禁令我感覺到...驚。

Miss Tai佢執好曬啲嘢之後,用眼尾瞄一瞄我,眼神好凌厲。

我尾隨住佢,沿路上係度諗,係咪佢發現咗我有份玩鳩佢?然後嬲嬲我?

但無理由呀,我除咗應承之外,咩都無做喎,咁都有事?

班仔做嘢太廢了吧?咁快就收皮?花生都無得食?

我跟住佢入教員室,平時好少學生會入到嚟,通常都要係出面嗌咪。

所以我一入到,好撚多老師望住我。

佢哋一定覺得我做衰嘢啦,仲要係咁正嘅家姐,會唔會懷疑我對家姐點架......?

仲有仲有,班男老師仲要望多家姐幾眼,又係望腿再望波再望樣,眼神流露出絲絲嘅淫慾。

因為佢哋個樣好撚咸濕,由下面掃上嚟,條撚都由下面向上升。
仆街了 追到live了
我入到家姐個位,佢坐咗落嚟,望都無望到我。

然後佢令咗份中文工作紙出嚟,但上面唔係寫我個名,心諗,做咩呢?

喱份中文工作紙你有份係屋企教我做架喎,你屌鳩我,咪姐係屌鳩自己?

跟住佢係一大堆嘢入面,拎咗個信封出嚟,再係上面放咗張紙條。

我見到個信封上面寫住:「給最愛的Miss Tai」

「你自己睇下啦!睇下你做錯啲咩!」佢提高聲浪咁講。

下?心入面一百個問號。??????????????

我拎起張紙.......

依家無咁多時間,一陣中午同我去食飯,要同你傾啲嘢,我依家唔知點做好,OK?

我瞬間明白了,喱個只係家姐嘅掩眼法,佢咁樣做,只係想約我出去,如果唔係忽然間叫我出去食飯,其他人可能會懷疑。

我哋當然覺得無咩嘢啦,佢係我家姐,但人哋唔一定咁諗,佢哋又唔知佢係我家姐。

「點呀!知道錯咩未呀?」佢都係無望到我,但語氣都無之前咁惡。

「知啦Miss Tai。」我好配合佢。

「咁你lunch time留低同我改埋佢先好去食飯,咁基本嘅嘢都錯!」

忽然間我覺得自己好似至身係啲卧底片,無間道咁。講嘢全部都係暗號嚟,又或者係啲黑社會術語,而家姐就係大佬,我只係佢啲「靚」。
上天台講秘密
戀上咗David
高質故留名
唔夠喉
比幅J圖就想打發我走!?

好我走
屌 live咗
題材都幾吸引

btw,想睇同家姐有進一步發展空間
留名
留名
留名
留名
好似我學校教員室setting
睇到主角個名令我諗番起一套以前嘅on9漫畫

terry係coco畫嗰套?
睇到主角個名令我諗番起一套以前嘅on9漫畫

terry係coco畫嗰套?

校園大英雄 coco
打幾耐?
做完一場大龍鳳,我就頭耷耷咁行出去教員室,為喱場戲劃上一個完美句號。

到咗中午,我whatsapp家姐,佢叫我係公園等。

離我哋學校遠少少嘅地方,有一個無咩人去嘅公園,我哋約係嗰度等。

條仆街仲要叫我幫佢買飯,又唔講食咩,我買咗兩盒豬頸肉飯,理得佢鐘唔鐘意呀!

自己條女就話姐,只不過係我家姐。

無幾耐佢就嚟到,佢嚟到好似仲唔放心咁,但放眼望去,一個人影都無。

「無事架,有屁就好快啲放啦!」到我惡返佢。

「頭先係教員室唔係好撚惡咩?唔係好巴閉咩?」我反客為主,誓言要串到佢仆街。

「如果唔係之後無時間同你講,我洗鬼同你做場戲咩?」

很好!又俾佢無視,仲要直接拎埋個飯盒食添。

算!唔同佢計,想必發生件大事。於是我關心下佢,「做咩事呀?」

家姐食到嘴角有飯粒,但一副楚楚可憐嘅樣望住我。

「嗱!無用架!咁樣望住我無用架!」我心知不妙。

跟住家姐講都唔講,就流咗兩條馬尿出嚟。嚇到我不知所措,因為我好少見到家姐喊,對上一次喊,已經係佢上大學失戀嘅時候,無見到嘅,只係聽到佢間房入面有喊聲姐。

「搞咩呀?」等家姐喊完之後我再問。
已經比人中出即飛
已經比人中出即飛

會唔會快左啲
已經比人中出即飛

會唔會快左啲

兩條線
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞