all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
重覆第 N 次我唔係 感謝
Push
Push
thx Bros 比人 discredit 得太勁,之後 d post 都好難推
果個 list 無標準我都唔知
我係真五毛(世柒的定義)
大佬,你地個個一齊話我係 martin oei 我就會變 martin oei 咩
Push
佢個人個list 有無問題, 唔代表令獨裁政權得益嘅言論, 唔需要(喺加上其他限制之下)ban
冷靜啲
人哋人手有限
加上好多人都搵緊連尼住
仲未輪到你啫
畀啲時間人啦
我個 list 點睇
可能上次比 martin 放左入五毛 list 懷恨在心
我想講個 list 真係唔關我事 唔好入我數呀大佬
點解又係叫「Martin Oei」稱呼佢
通常係黃世柒(唔排除包括埋佢啲PR)先鐘意唔直呼世柒個大名
同埋好多空格/hashtag

btw, 你自己仲hea啦,打多幾隻字都懶?
佢哋嘅目的就係為discredit你
假話講一千次就係係真話
老鳳list 都一堆嘅未ban 啦
叫人點信連尼住
扣帽子,又名貼標籤、咒罵法、鬥臭法、井裏下毒(英語:Poisoning the Well),是一種非常常見的政治宣傳與修辭手法,也是一種典型的人身攻擊

屈人係黃世澤值得用呢啲字眼咩
Push
如果世柒真身寫文會寫「我已講過係 #PR 帶風向」
你呢就冇「#」
不過都仲有空格
所以都係未摵得甩浸世柒味
Push
點解用「Martin Oei」稱呼佢就有問題?

我hea 乜? 轉移視線去我身上做乜?

紅鯡魚(Red Herring)是英文熟語。指以修辭或文學的手法轉移議題焦點與注意力,是一種政治宣傳、公關及戲劇創作的技巧,也是一種邏輯謬誤。
我只係純綷回應你提問
而回應同聲稱係兩樣嘢嚟
正如被動同主動都係兩樣嘢嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞