all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
有*啲野
一晚重翻 14 年,XX 無用
國際線marketing打手要人捐錢姐,佢唔會答你點解拜登上場中國愈黎愈強,香港愈黎愈差架
咁樣

收皮啦
岩岩停左個航母唔起喎?
咁你咪自己去試

唔洗咁柒開po
你話我FF係你無理據老屈

你話我屈你轉移視線,你又再次無畀理據老屈我
台灣、日本媒體係真理,事實係拜登上場中國愈來愈強,香港愈黎愈差
哦咩,你其他 post 都支持但呢個真係柒到咩
表達個人情感又變輸全家咁
喂大佬真係 no action ,邵嵐都咁問喎
https://twitter.com/jooeysiiu/status/1366203624385314816?s=19
睇國際線點樣說大家捐錢啦,唔捐錢就係分化
侵響度香港都係一日差過一日,呢個係攬炒必經階段
佢講個啲trump 同pompeo 做落

都唔知佢想點
佢正確示範喎,無講 all talk no action,繼續推動國際做野
好似係香港炒 中國愈黎愈強wor ching
支那驚閪咩
人地都冇諗過打
最實際個樣係經濟制裁,而家人地大支野到話香港啲金融機構唔使理啲制裁呀
川規拜隨 又 Trump 做,係咪放核彈先叫做野??
而加要籌錢求拜登做呀
屌,你都打橫黎既
樣樣野都要跟你地心水,表達憤怒情感就唔得,痴線
呢個post幾時要籌錢?
淨係叫你上 twitter 邊忽要錢??
China Joe 只係no action ,隨乜撚嘢呀

Btw,仲有冇乜野姐
Push
咁咪繼續燒外匯囉,-5000 億,買水果既錢都無
簽左重組供應鍊,大量航母集結 又 no action
無錢點會有國際線去求拜登用戰略性容忍既方式去助長中國成長呢

你侵做晒,我國際線唔洗做啦,搵唔到食wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞