all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
twitter 從來都要人,唔係要錢
我叫人提防姐,無話你有叫wor, 講緊所謂國際線班友呀
一個同支那合作造票偷個總統嚟

想邊個撐佢呀

係咪當75M美國人condom

仲有大把野未數chine Joe ,屌你老母
咪話咗做落囉

唔好轉幾個字當新point 啦
推推推推推
勁多分化狗
撐登班友去同佢地傾啦,個時講到明anyone but Trump. 侵粉咪撚撐啦,撐完拜登,仲要去求佢去做,傻閪黎。

成班國際線咁撚7,仲走去同佢地一齊求拜登做野。你要求就食屎啦 原本侵做緊既野 要人去求拜登做。咁叻 自己做飽佢
講事實就話你分化,做唔到野又要人無條件同班左膠去尻
呢個美國同d媒體靜撚晒,笑撚到我
確實係,上面就有一個明顯係 PR CLS,根本你唔同意咪落場一齊加油,走去將個波放落國際線到,外判抗爭??
咁你講開班左膠國際線 咁咪話佢有幾廢囉,又係到轉移話題,咁你就咪撚係個標題講國際線啦。

睇清楚班國際線,千奇咪捐錢比佢代表你去屌侵撐登呀,佢地目的好簡單,就係要cap水,就算唔係,都係愈幫愈忙。

自己Twitter 自己做,呢班契弟當香港人on9
push
咁你咪各有各做囉

1. 出面有撐 Trump 有撐 Biden
2. 如果國際線如果話唔承認新政府同美國交惡,你會唔會又話呃錢
3. 咁 Trump 贏左你會唔會又話佢地叛徒呃錢??
4. 仲有 Twitter 係要人,唔係要錢

實事求事啦 就算我撐 Trump 都係咁話
其實就算2020都係Pompeo 出聲講香港多過侵
然後今年就算Blinken 出嚟講嘢都好 侵粉都會覺得成個美國政府冇出聲
唔係侵粉問題,係 PR 帶起左成個批鬥方向,令人脫離國際線
Sor 我加返「盲」侵粉 你都撐侵但冇呢個問題
個堆垃圾,乜撚邵嵐,傲狗做飽佢啦,愈幫愈忙,千奇咪撚捐錢比佢地。

你講到要求拜登做,咁就食得屎啦,你慢慢做飽佢,搵個收中共錢既傀儡去策略性容忍中共,仲話求佢,其實你自己都short撚左。唔想咁講,其實係玩撚猿。拜登直頭話文化差異唔撚理,兼係咁放寬侵既政策,都知玩完,講真慳番啖氣啦。

國際線奶晒拜登咪去做野囉,侵粉咪撚做啦,睇下班愛登力邵藍,傲共狗發圍啦
國際線係咁撐登 求仁得仁,冇人撐係人知常情,選舉前撐登,都未知侵選唔選到就撐登,咁一係就傻閪 一係就奶共,呢班人就食屎啦
on9 你邏輯同叫人投建制有乜分別??你真係唔鐘意 Biden,撐 Trump 逼 Biden 咪得 人地講明 4 年後出翻黎,要政治能量同政績,攻擊 Biden 外交軟弱就係最好辦法
on9國際線自己先撩者賤
不如答我, 兒登做啲乜反支?
Twitter 上面有撐 Trump 有撐 Biden
咁你反國際線做到d乜反支?
你咁樂觀 咪繼續堅持 不過再次呼籲千奇咪捐錢比呢班左膠,因為佢地會拎你既錢去出賣你,每日都要洗post.
笞我先啦, 兒登做啲乜反支?
班左膠應該做多d野啦。愛登力
兒登講拜登?#1 我已寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞