all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
因為答左就唔可以繼續籌錢,條水喉就無左。香港人捐錢最後係乜都做唔到,仲要話番你唔比錢就係分化。

由國際線撐拜登,直至拜登上場到而加,香港係每況愈下,呢班人值唔值得課金可想而知
有咩可能連個討論post都搞到咁, 望返上便某啲會員的留言根本就係對人唔對事. 總之樓主開得post就係入黎批鬥, 而個post講的主題就冇理過. 係米因為比人講中要害要集體走出黎轉移視線減少討論?
同感
我認為香港人唔好再盲目捐錢比所謂國際線,都要睇清楚國際線既能力。否則有機會錢就捐左,但愈做愈衰呀老友
因為個po同主題都係垃圾
又黎呢個邏輯 國際線有撐 Trump 亦有撐 Biden,同埋 Biden 上任同佢地有乜關系??實事求事就自己由 twitter 戰線努力打上去
一個咁普通嘅引用討論都畀你發到咁大嚟講
而家真正轉移視線嗰個係你

無話唔畀你指出
問題係你講埋啲嘢都係自己 FF 再屈落人身上
我上面好聲好氣咁解釋咗自己只係引用他人留言作進一步討論
無其他人出聲甚至樓豬都有跟據返我引用嘅留言嚟討論
得你喺度廢嗡破壞討論氣氛
係都要屈鳩我轉移視線
簡直不可理喻
笑死,防分化就比人狙擊
有撐Trump
當然有五毛同左膠撐China Joe
第一,我淨係叫人重返 twitter
第二,我無叫人捐錢
咁撐 Trump 果班咪應該用 Trump 在野幫手逼 Biden 囉
係呀China Joe做咗好多都野

都係仆街野
成班國際線撐拜登,但結果拜登上場,香港愈黎愈衰,你話佢地撐邊個都改變唔到結果,咁得我地撐國際線又有咩用。 我無話爭取外國支持無用,不過個班左膠國際線係垃圾,我呼籲千奇唔好再捐錢比呢班傻閪
淨係呢個point 你收收皮
捐錢比垃圾左膠國際線,不了,唔好諗住借機抽香港人水
我唔撚理你過往出過乜嘢post

呢個post 就係柒
樓主不如逼支那放過香港人
你自己回自己扮討論,你不如搵多過 ac 入黎啦
做呢類marketing post就係想同你地講國際線有用,要你捐錢要你幫手做。點知香港人錢就捐左,點知國際線做左膠撐登,而加要香港人捐錢,又要求拜登,迫拜登做野。侵本身已經非常強硬,但點解呢班國際線要撐一個你要迫佢做野先肯做既拜登上場,呢班人有冇料 定愈幫愈忙 可想而知
試左 20 年又翻轉頭
無扮討論 想比多d人見到 免做水魚呀
China Joe 做咗乜好事?
所以有時野唔撚洗再試

逼China Joe
拜登行川規拜隨,又決心重組供應鏈,於農歷年前後於印太放置大量航母戰鬥群,又確認日美安保條約適用釣魚台,日本對海防問題轉向強硬、台灣軍備大幅強化都係拜登政府維持對華強硬表現

台灣同日本媒體既講法黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞