all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
唔洗扮野,起底說明一切
傻閪 班左膠國際線泛民 代表完香港人撐登,出賣完香港人,仲開post叫人做野,咁撚好笑都有
Trump 話 4 年後再算,E家要人撐佢喎 咁你叫人重返國際線未?
我都講咗N次你真心柒
出賣完香港人 再叫你無條件汁屎 個時講到anyone but trump 幾撚正義
繼 BNO 擊中 PR 死穴,今次又中 PR 死穴,唔怪得成班又入黎圍攻拉 POST
乜會停止撐Trump? 你知唔知你鳩噏乜

你條國際線叫人支持China Joe, 支持打壓香港,明白
台日媒體都講緊 Biden 行緊 川規拜隨,強力龍卷風明題 PR 入黎挑機,講黎講去重重覆覆
拉你就pr
樓主真係當大家冇喺2008-2016年存在過
講到拜登第一次掌權
字大又點
你自己先止係咁兜
Anyone but Trump ah, 撐完支那祖 班含家產就匿埋靜撚晒 之後叫侵做野。痴撚線
呢個分化招雖然只係以前玩法既變種,但 Trump 有救命之恩加上武俠小說分正邪引黎太多真心膠,你見幾件癲佬入黎拉我 post 就知又篤中班 PK 做緊乜
呢個世界真係好痴線
你真係有料就駁我 d point 囉
你條傻9 自己回完自己未 我寫你就無能力反駁,不停重覆
人哋教緊教你食兩家茶禮,就算敵人幾仆街都要奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞