all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
係你老屈"借題發揮"
你話"有" 而唔畀理據, 就係屈.
Push
覺唔覺得人哋好人都可以好主觀
邊度有詭辯
邊度有 spin
Push
真係點答都死
Push
咁係因為你無理無據
呢個post 唔係講黃世澤, 你#95 就係用對人不對事去轉移視線
但要聲稱交加街係定唔係黃世澤, 就唔係主觀而係客觀上可以證明嘅事
你用主觀感覺去類比, 已經係類比錯誤

但真係有啲長
世柒老師:FC左佢收deep state 頭目黃毓民同共產黨錢,暴動坐監日日大魚大肉架
的確多左向國際伸手,人地就要給予既風向
thanks for ur effort, 大家繼續爬山
Push
你唔同意可以 email 佢,不過佢 concept 好清晰:

1. 響需要群眾力量既時候,通過唔同手段分化 / 打散群眾力量,而利益最後必然歸於中共

例如 初選 果陣應該係集合人一齊做,就算你唔信咪各有各做無需挑釁囉,但又講成起大台、違反民主精神,完全 9UP 幫中共 spin

2. 響需要既時候,行同群眾 / 甚至故意提出完全無關 / 相反路線 打散人氣 / 攻擊某人,而利益最後必然歸於中共

例如 討論總辭,個核心應該係留走既利弊,無討論策略走去 spin 貪錢借意攻擊,咪明顯係五毛 / 共產黨代理人

當然仲有好多執行細節位,但可以想象佢呢個標準既話,以之前椰子發 post d 標準確實好大機會入 當然我無辦法話 martin 係「岩 / 唔岩」,一來佢無公佈個標準,兩來佢一路忽視左真心膠係客觀存在,老實講亦好難直接講邊個邊個係毛

even 你查下我發言記錄,除非好明顯,其實我都好少講人五毛,所以我係支持 tag system
點睇佢(你) 走人口罩數

我應該不知不覺中過
無辦法,個 campaign 規模好大,要解釋成個玩法連埋 link 好難寫得短
黃毓民就好明顯係,唔洗扮
Push
Push
果單 輔仁媒體 抹黑 WFC 啦
再加埋條友搵容樂其,比人起底 抵9死
無錯,太多人不知不覺間中左招,所以先要出呢篇講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞