all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
你世界觀只有香港
ISIS嗰啲你就唔理
同埋Trump冇講過會幫香港
佢只係話會對付中國
2018年已經開始加關稅
我好撚記得嗰時香港啲主流傳媒仲話只係經濟戰
Trump係商人只會睇錢
唔會搞真冷戰
樓主去國際線撐牙Joe
屌, 禁錯正皮
無錯,當時確實無理過香港,果陣 818 幫香港頂左一刀仲要比人屌佢撐習無出過聲 其實E家對家就玩緊同一招,不過大家太愛 Trump 所以將成個世界妖魔化
樓主去twitter 叫牙Joe平返721,831
拉post就係五毛pr
低質五毛 PR 駁唔到
樓主活係自己個世界
你地活響自己世界就真,off topic 唔知 up 乜,9 唔搭 8
因為我哋同你係唔同世界
唔係話唔好做國際線,而係佢當個個香港人比人出賣完 都仲會繼續比人出賣,今時今日,傻既都睇到班左膠加埋泛民就不停出賣香港人。

知你講咩啦 想話我分化呀ma, 問題係個個人都覺得你on9
國際線根本冇停過,不過唔會係撐China Joe, 一直都唔係

泛民已經屌到唔想再屌
由於大部份用戶會跳去睇最後回覆而唔會爬文,所以佢地會瘋狂搶 Last reply,令其它不知情既 user 覺得雙方結論已經被歸納成某一方,有時結論更可以係完全唔關事或只針對攻擊某人。(例如:香港人抵死、香港人好自私、香港人好仆街、都係 XXX 衰、因為 35+、XXX 無樣野岩。。。。 等等)

佢響前線叫緊人 action
左膠屌到所羅門 係法西斯,痴撚線,叫佢地死全家先啦 獻世
嗱,你話Biden會被迫反共
我就睇下今次支共拉人美國會唔會制裁
咁你幫手 retweet 左未??
隻登比人質問都咁都可以話文化差異唔speak out for Hong Kong, 你都係傻撚左,叫隻邵藍出黎認句錯先啦
文化差異果個係 cut 前 cut 後唔完整,明顯斷章取義,你有冇睇過成段完整既片?? 已經有 KOL 講過呢個係 fake news,FYI:

https://youtu.be/nnbaCu0FLMo
咁佢成段片係咩意思 即係發唔發聲吵 傻尻
五毛飯民打手乜都俾人屈過
多一個唔多

我係睇唔過眼世柒哩啲乜撚都唔知就衝出嚟扮大佬嘅契弟
岩岩講重組供應鍊,又三航母,又重申台日強硬,咁叫無做野??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞