all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
OP 只係為其他人對佢嘅指控作出反駁
所以你無啦啦喺#81 #95 去講交加街係唔係黃世澤, 就已經係由講PR , 轉移走個視線去OP身上。
#95 係回覆緊 #82 樓豬嘅留言,兩者之間又有咩離題之處?煩請進一步指出
睇清楚樓主同國際線一樣 做埋d on9野 又要人地盲撐,講野無理據,做野無邏輯。 國際線仲唔奶民主黨 而加衰左又叫人撐,咪撚課金比呢班撚樣呀,成事不足 敗事有餘再出賣香港。
呢個係因為 fake news 問題,但 Biden 確實做左唔少野,重組供應鏈,於農歷年前後於印太放置大量航母戰鬥群,又確認日美安保條約適用釣魚台,日本對海防問題轉向強硬、台灣軍備大幅強化都係拜登政府維持對華強硬表現
OP 佢只係反駁緊其他人對佢嘅指控, 但其他人對OP嘅指控, 已經係一個轉移視線嚟. 所以你無啦啦喺#81 #95 去講交加街係唔係黃世澤, 就已經係由講PR , 轉移走個視線去OP身上。如果你咁都覺得無問題的話, 咁你就係用緊你也一樣謬誤去詭辯. 仲要死撐到幾時?
我對樓豬嘅留言有興趣想回覆下都要畀你抹黑

容不下批評就係你呢啲人

仲要個主角又唔係你

成日借啲意玩針對小家到
你話我"抹黑" 就係老屈
因為事實上你係有轉移到視線.

你有轉移到視線, 就係人都可以指出, 所以你話"借啲意玩針對", 你係再次老屈
我有意對樓豬嘅留言作出進一步討論,其實關你鬼事

佢都無抗拒仲有覆返我,你失驚無神衝出嚟都唔知做乜鳩
我寫左乜你又唔睇,響度講乜乜無做物物無做 人地台灣日本媒體都講拜登無辦法下一定要跟 Trump 點解你又唔講??下面你可以睇下,有數到最近 Biden 做左乜 (兩位果陣都撐 Trump):

https://youtu.be/4F3ffC7BL2U
你有轉移到視線, 就係人都可以指出
咁香港有救啦
香港人策略性容忍拜登啦
本post #221 有其他人我覺得有問題, 我一樣有出聲, 所以你話我" 玩針對" , 完全係老屈
咁你大可以支持 Trump 在野去逼美國政府做野

https://youtu.be/Mg4KSY6uu2I
見你咁大方就幫你講返幾句

有一種心理現象想喺到分享下

大家細細個嗰時睇卡通

睇睇下自己都會好自然咁模仿咗某某卡通人物

就算大個咗睇開其他乜劇物劇都可能會有呢啲現象

一啲都唔出奇吖樓豬你話係咪先

有人話你似某某人

我諗只係你聽得多睇得多有樣學樣令大家對你有錯覺啫啱唔啱呀

所以話你似邊個邊個而認定你係嗰個人一啲說服力都無,難聽啲講句擺明屈鳩人
要迫先做,咁就收皮啦,香港人策略性容忍拜登吧啦
我引用樓豬留言作討論,係幾咁普通嘅一件事都要畀你抹黑,惡撚到
香港人快d課金比國際線迫拜登做野呀
好撚有用呀 仲唔撐登
其實我乜柒都睇下
唔知點解大家覺得我似 martin oei
又分化
你話我"抹黑" 就係老屈
因為事實上你係有轉移到視線.

你有轉移到視線, 就係人都可以指出, 所以你話"借啲意玩針對", 你係再次老屈
本post #199 #221 有其他人我覺得有問題, 我一樣有出聲, 所以你話我" 玩針對" , 完全係老屈
又呃錢,快d夾拜登做野啦 班國際線,籌左咁多錢,仲要籌? 做番d實質野先啦
正一垃圾
國際線籌左咁多錢 唔去同拜登政府傾?仲要籌錢?咩用心好明顯啦。
分化既唔需要再覆你
你未答我問題wor 呃錢怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞