all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
無錯,其實個套路係一樣
國際線係現時效力最大,所以先要大規模咁去搗亂,搞死人心
你見我個 post 即刻重點比人針對就知乜事

希望呢個 post 有用可以比人大睇清中共既手段
世柒加油
可唔可以叫martin oei執下排牙先上鏡
防分化 post 都拉 ,波台狗有冇良心
你可以自己 email 佢
原來大量人講 1000 次就會變真 3人成虎
一個講連尼住嘅post 度, 提負面意見, 你就叫做亂入

一個講PR 分化國際線嘅post 度, 你就對人唔對事.

power_off 又示範一次雙重標準
中共代理人 啤梨晚報 作故仔 放毒 而 波台狗 就食屎 乜柒都 all talk no action 深入民心就大家怪人唔做野,明明做好自己先最重要
令獨裁政權得益嘅言論, 就係違反言論自由原則。 原則上咁就可以ban。

哩一樣從來唔係連登以至討論區應該有嘅規則
咁即係要討論區做編輯負埋言責
all talk no action 變左 meme
乜都首先怪左人唔做先
明明做好自己先最重要
大開中門比個 protocol 獨裁政權洗人腦??
哩一樣從來唔係連登以至討論區應該有嘅規則?
咁就唔好用言論自由去做擋箭牌, 因為佢根本無保護到言論自由
喺咁嘅情況之下, 仲要講言論自由, 就係呃人
HI 黃世柒 我入黎屌你老母
申利: 弊燈FANS見一個屌一個 屌你老母臭閪含家產
話你雙重標準有話錯你咩?

次次被人踢爆你雙重標準、詭辯,就喺度迴避
老鳳算畀面你
第一無直接開你名
第二有講點解話你係世澤而唔係人講佢又講咁無主見,有獨立思考同判斷能力
一個講連尼住嘅post 度, 提負面意見, 你就叫做亂入

一個講PR 分化國際線嘅post 度, 你就對人唔對事.

power_off 你呢度係繼續你嘅雙重標準
多謝你寶貴的意見!
你呢度已經係第二次對人不對事
呢個post 唔係講黃世澤, 你就係咁用對人不對事去轉移視線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞