all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
我斷估你應該唔知邊到睇過仇家老屈佢靠 BNO 資料呃錢,之後又響連登寫過所以上榜

佢 email 免費幫手足答 BNO 問題,幫手足寫埋信比 Home Office 佢做緊 免費移民律師 / 顧問 咁濟,你寫佢呃錢好難怪佢會放你入 list
我冇話佢呃錢
我係話佢靠賣移民資料直接或間接賺錢
同港燦實際上係競爭對手
哩啲係事實,冇貶意
佢講明唔要個人資料,點拎你資料賺錢
問緊你佢講因為文化差異而唔會為香港出聲wor,

樓豬係左膠共狗,盲撐傀儡登,大家可以block 9佢,佢p牌係因為佢比人block左就用呢一個account. 呢d左膠明收中共錢,係咁屈毛,認住呢條盲撚,同個d左癌David Tang一撚樣
文盲?
我有話佢攞人資料咩?

佢賣文、賣片
叫人課金etc
全部都係基於佢提供嘅資料
而當中最多人睇嘅就係bno
你查翻我之前d post,我講緊 核平北京,咁都左膠呀 老屈用下膠啦
同David Tang d登粉一撚樣咁天真
做 自僱新聞評論 叫人課金好正常喎
做一集節目寫一篇文背後要做好多功課
同埋你可以留意下,其實佢最多人睇既片一直都唔係 BNO

同埋我真係好想知賣自己多年研究成果有乜問題
我讀書果陣都試過上 yahoo 賣公開試d自制 notes 啦
而且 20年平權研究成果 只係會員版 50 蚊仲平過好多 Patreon
同埋無論你有冇 join 佢會員都會解答你 BNO 問題仲想點

而競爭對手,
港燦會館為左繼續賣愛沙里亞樓盤呃人 LOTR 無得租屋
升旗易就講 LOTR 係 for 被捕手足 完全違反 Home Office 原意
仲有 Shirley Yan 就作 LOTR 故仔呃人,又叫人唔好用 LOTR
King & Prince 就話起香港城收集 passport number

上面 4 個都真係有問題,同係咪競爭對手有乜關系??

同埋好多 BNO 手足 / KOL 同 martin 相安無事又點解釋??
求其拎四個有問題既例子出黎就講佢成日屌人
我好明顯唔係 登粉,係實事求事既 Trump 粉
我冇話過唔正常
我咁講係冇貶意

另外幾個手法嗱喳一件事
生意角度哩班人係競爭對手
洗乜分化
國際線演員根本唔係企喺香港人呢邊
唔係同路人
英國保守黨政要
Push
Push
Push
Push
Push
你呢個on9 comment 都一早答左
世柒fans or 世柒本人

不用分那麼細
呢條五毛不斷幫樓主推po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞