all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
講左幾多次我唔係黃世澤
你撚有誠信咩傻西 信你都戇鳩

防分化 POST 都拉咁無良心?

阻你熱狗搵食??

石乜撚沈大海?!
置頂post答哂一早答哂

[置頂] LIHKG 常見問題
https://lih.kg/1660096

不論立場
只要唔係有組織洗版、推廣告etc
就唔應該bam
哩一點我個人認為冇問題

反之,只要某一立場多人反對就唔俾講
咁exactly 係fb Twitter YouTube 之類嘅審查
一邊屌fb Twitter YouTube霸權
一邊叫連登行審查制度嘅
例如黃世柒之流
根本係自打嘴巴

定還是
要跟黃世柒條撚屌份五毛list bam人
先叫合理?

我相信我喺站務台俾意見嘅次數多過絕大多數會員
個人經驗係都喺合理時間內有回應

話admin冇做嘢嘅
唔該自己開post試過先講嘢
martin oei 個 list 關我乜事

仲有我係支持連登用 tag system
拉你咪拉你囉 弱智爛牙閪 你呃人口罩錢都冇良心啦 學人講良心
今次你有道理 我最近成功檢舉咗鍾培生
martin 口罩果單 fake news 抹黑,同埋關我乜事?
個人經驗係連仔回都唔撚回,report極都唔會理

唔止我一個係咁。老鳳啲點名,大把未ban
令獨裁政權得益嘅言論, 就係違反言論自由原則。 原則上咁就可以ban。問題只係應該再加啲咩額外條件落去 ,去令到唔好太回音牆
老實講,真係對連登好失望
https://lih.kg/2415282

仲有咁多正評,咁係解決左定未解決
同埋 tag 方案都講左成大半年都黎,又有冇機??講句都好呀
推,不過樓主講出左成個維穩PR嘅套路,肯定成堆PR入黎抹黑你
無錯,好多問題連尼住根本無正面回應
已經即刻郁緊,負評 + 拉 post
All talk no action 向來係西方政客的傳統,不容否認
但半年前見到我地會講 be humble retweet
我都講過呢啲說話
自罰幫你推
再推
咁起碼回下都好呀 tag system 咁,其實 idea 幾好,起碼會唔會做都講聲 連登有平台獨特性,散報力最大單一平台,比位人入真係講唔通

心灰意冷走既走:

申請delete帳號 謝謝
https://lih.kg/2220634
啲反對ban 5毛PR嘅, 成日都用言論自由嚟做擋箭牌
明明幫緊獨裁政權講嘢嘅, 就係破壞緊言論自由, ban 5毛PR 先係保護言論自由. 呢個邏輯佢哋就從來都唔面對
世柒好勤力
不斷煲All talk. No action, 根本就係PR 「遊行冇用、聯署冇用、打官司冇用、做乜都冇用」嘅延伸,想令大家被無力感淹沒,亦借勢令大家唔再關注、課金支持、甚至怨恨打國際線嘅手足

如果國際線真係冇用,中共點解要用國安法狠狠搞推動外國制裁嘅手足?

宜家中共就係明一手不斷搜捕國際遊說嘅手足,暗一手用all talk no action人血饅頭論分化抹黑國際線,再加上本土街頭同議會已經消滅得九九十十,中共港共就真係高枕無憂。

希望同路人都可以有智慧睇得通,唔好再俾PR帶風向
其實呢個 post 都講得好清楚,你個系統 連登 比人用「言論自由」顛覆,要連仔個層面先解決到,我地同佢地互片浪費時間做唔到其它野,但放過佢地 / 自己 block 掩耳盜鈴 又比佢地帶風向同 分化

第186日|點解我哋應該封鎖五毛
https://lih.kg/2421048
我唔係 martin oei,感謝,但多謝支持 thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞